2 x piironki 250-litraisen alustana

Täällä keskustelu on vapaata, kunhan homma pysyy hyvän maun ja käytöksen rajoissa ja keskustelu jotenkin koskettaa akvaarioita. Muu yleinen keskustelu -> ""Off-Topic" ja äänestykset"-ryhmään.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
Tossukissa
Starting Member
Starting Member
Viestit: 17
Liittynyt: 13:35, 17.11.2005
Paikkakunta: Oulu

2 x piironki 250-litraisen alustana

Viesti Kirjoittaja Tossukissa »

Heips,
minulla on 250l akvaarion alla kaksi samanlaista piironkia vierekkäin. Keskelle tulee siis kantavuutta kun kaksi reunapalkkia on, mutta kun pöydät hieman notkollaan sinummalta, niin voiko síitä tulla painetta tai jotai että akvaario voisi posahtaa? Välissä on kyllä styrokslevy. Kuinka herkkiä akvaariot on sellaiselle? Alkoi pelottaa että voiko se mennä rikki? :cry:
Auttaisiko jos lyön pöydän ja styroksin väliin jonkun levyn tasoittamaan?

Sitten voiko kalat olla pienessä altaassa kauan ilman suodatinta? En ole sopivaa vielä löytänyt, mutta millikset pitäisi kohta saada muuttamaan ettei tule ahdasta...
Kotoa löytyy pieni ZOO...
Tosina
Junior Member
Junior Member
Viestit: 158
Liittynyt: 13:45, 01.11.2005
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja Tosina »

Kyllä ne millikset muutamia tunteja (ehkä 1-3) pärjää pienessä altaassa ilman suodatinta, pärjääväthän ne kuljetuspusseissakin. Tosin ilmastin ei olisi pahasta. Ja katso että otat tarpeeksi suuren astian, ettei tule "sillipurkki tunnelmaa" ja happi pääse loppumaan. Myös happitabletteja voi varalle ostaa jos tuo purkkimajoitus meinaa jatkua paljon yli tuon 3:n tunnin.
Kaksi erillistä kaapistoa kuulostaa mielestäni todella vaaralliselle ajatukselle jalustana, jos ne notkistuvat altaan painon alla, koska silloin myös altaan laseihin käy paine. Tästä varmaan joku muu osaa kertoa enemmän.
Se tietää koska olet tyytyväinen. Se tietää koska olet ylpeä. Se tietää koska sinulla on porkkanoita.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleistä keskustelua (akvaario)”