AGA's 2004 Aquascaping Contest!

Täällä keskustelu on vapaata, kunhan homma pysyy hyvän maun ja käytöksen rajoissa ja keskustelu jotenkin koskettaa akvaarioita. Muu yleinen keskustelu -> ""Off-Topic" ja äänestykset"-ryhmään.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
Lisa
Katalysaattori
Katalysaattori
Viestit: 7365
Liittynyt: 17:01, 03.10.2001
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

AGA's 2004 Aquascaping Contest!

Viesti Kirjoittaja Lisa »

http://showcase.aquatic-gardeners.org/2004.cgi

Ihastelun/vihastelun lomassa muistakaa kommentoida! :)
Kun syö kylliksensä, ajattelee sivistyneesti ja ihmeen hienosti monesta asiasta.
rain-
Katalysaattori
Katalysaattori
Viestit: 3519
Liittynyt: 02:55, 04.11.2001
Sukupuoli: N/A

Viesti Kirjoittaja rain- »

Löytyy myös menestyksekkäitä sinivalkoisiakin sävyjä.

Kyllä nuo kisa-altaat ovat aika hyvä inspiraation lähde kun oman altaansa sisustusta rupeaa suunnittelemaan. Peruskamaahan tuolla tietenkin reippaasti on, mutta sitten on niitä poikkeaviakin ja suorastaan mykistyttäviä. Hiljaiseksi vetää sekin kun miettii miten älyttömästi osaa noista pitää karsia ja pitää kunnossa.
JustinSan
Senior Member
Senior Member
Viestit: 752
Liittynyt: 00:50, 13.07.2004
Paikkakunta: Vantaa
Viesti:

Viesti Kirjoittaja JustinSan »

Njoo, kauniitakin akvaarioita löytyi mutta jotenkin vain ärsytti tuo yksipuolisuus, hemmetin monessa tankissa oli glossostigmaa, acicularista, Hemianthus micranthemoidesia ja/tai ricciaa jossain kombinaatiossa. :roll:

Myös herra Amanon kommentit vaikuttivat välillä jokseenkin oudoilta, tältä herralta ei järin mairittelevia kommentteja herunut oikeastaan muille kuin hänen omaa sisustustyyliään seuraileville akvaarioille. Muutenkin lähinnä kitisi jotain malliin "kannon pitäis olla vasemmalla, ei keskellä" jättäen altaan muun kommentoinnin kokonaan väliin..
Kaikkein eniten nauratti sarjassa "Biotope" erään akvaarion kohdalla Amanon kommentti "The moss should be tied". Kukahan ihme siellä luonnossa niitä sammalia käy sitomassa? :mrgreen:
Biotooppisarja oli muutenkin taas aika kummallinen.

Onnittelut kuitenkin hyvin pärjänneille suomalaisille ;)
"Normal Person + Anonymity + Audience = Total Fuckwad." - Penny Arcade
Vinski
Junior Member
Junior Member
Viestit: 130
Liittynyt: 20:14, 27.04.2004
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja Vinski »

Ärsytti suuresti että kuvat oli noin pieniä. Onhan niitä joo kivempi selat kun ei tarvi ootella että ne latautuu, mutta itse ainakin odottelisin mielummin kuin tihrustaisin.
rain-
Katalysaattori
Katalysaattori
Viestit: 3519
Liittynyt: 02:55, 04.11.2001
Sukupuoli: N/A

Viesti Kirjoittaja rain- »

Itse kyllä en pidä 1200 pikseliä leveää kuvaa pienenä. Niitä pikkukuvia kannattaa klikata niin pääsee sinne itse altaan sivulle selitysten kera.
Vinski
Junior Member
Junior Member
Viestit: 130
Liittynyt: 20:14, 27.04.2004
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja Vinski »

No just, olinpas kämmännyt taas [:I] Kyllähän ne onkin ihan isoja ne kuvat oikeasti. Rähmäkäpälä... Nyt näkyy hienot altaat hieman paremmin.
rain-
Katalysaattori
Katalysaattori
Viestit: 3519
Liittynyt: 02:55, 04.11.2001
Sukupuoli: N/A

Viesti Kirjoittaja rain- »

No, ei sitä kaikkea aina voi heti huomata =)

Ja jos tuo sivu tuntuu tökkivän niin se johtuu ihan siitä että siellä on ruuhkaa. Jos sivu ei lataudu niin odottelee rauhassa tunnin-pari ja saattaa taas pelittää.
Juska
Junior Member
Junior Member
Viestit: 146
Liittynyt: 19:11, 10.02.2003
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja Juska »

JustinSane kirjoitti:Myös herra Amanon kommentit vaikuttivat välillä jokseenkin oudoilta, tältä herralta ei järin mairittelevia kommentteja herunut oikeastaan muille kuin hänen omaa sisustustyyliään seuraileville akvaarioille. Muutenkin lähinnä kitisi jotain malliin "kannon pitäis olla vasemmalla, ei keskellä" jättäen altaan muun kommentoinnin kokonaan väliin..
Amano on tyypillinen perfektionisti arvioissaan, mutta se on oikeasti vähän tylsää, että hän todellakin suosii omaa tyyliänsä. Esimerkiksi Amanon oman firman ADAn järjestämään kilpailuun ei tänä vuonna osallistunut enää yhtäkään hollantilaista, koska Amanon omaa tyyliä suosivia kilpailun sääntöjä ei suostuttu muuttamaan, vaikka melkein koko tuomaristo sitä ehdotti.

Muuten voi kyllä sanoa, että ei Amanolla varmaan ollut valittamista AGAn kilpailun osallistujien tyylistä, kun tarjolla oli käytännössä vain kahta lajia: niitä, joilla ei oikeastaan ollut mitään erityistä tyyliä, ja niitä, jotka seurasivat Amanon oppeja. Hollantilaistyyppisiä sisustuksia ei juuri ollut tarjolla eikä myöskään hollantilaisia osallistujia. Taitaa olla jo katoavaa kansanperinnettä koko hollantilainen akvaario. No ei sentään. Hollantilaisilla on omat kilpailut, joiden tuloksia voi käydä katsomassa seuraavassa linkissä:

www.nbat.nl/aquarium4/keuringgezel/keuringgezel03.html

Hienoa oli kuitenkin huomata, että sinivalkoista väriä oli pitkästä aikaa jälleen mukana (AGA-kilpailun ensimmäisellä kerralla oli muistaakseni mukana yksi suomalainen, joka osallistuessaan kylläkin ilmoitti itsellensä amerikkalaisen osoitteen) ja että menestystäkin tuli. Ehkä tämä innostaa muitakin harrastuksen pariin ja osallistumaan kilpailuihin. Minä ainakin osallistun heti, kun on jotain millä osallistua :)
"If the desired tank seems too expensive, settle for a cheaper one" - Takashi Amano
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleistä keskustelua (akvaario)”