343 l kaipaa asukkaita sinileväsodan jälkeen

Akvaarioharrastuksen alkeisiin liittyvät ongelmat, kalojen yhteensopivuus ja mikä tahansa muu tärkeältä tuntuva asia.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
anne_11222
Junior Member
Junior Member
Viestit: 57
Liittynyt: 20:14, 14.02.2006

343 l kaipaa asukkaita sinileväsodan jälkeen

Viesti Kirjoittaja anne_11222 »

Nyt on väännetty ja käännetty maalle muuton jälkeen sinilevän kanssa, ja nyt on _toivottavasti_ se tilanne, että uskaltais haaveilla lisää kaloja tuonne.

Allas on siis tosi tyhjä, ja saa ehdotella sopivaa sakkia. Nyt on kardinaalitetroja abaut 20 kipaletta, ja 10vee partis, jonka odotan vetelevän viimesiä henkosia tässä lähiaikoina. Tulipyrstö otti ja kuoli vanhuuteen myös, ja nyt sen "terroristin" (ei vaan, tosi upee kala oli!) jälkeen onkin vapaus valita mitä tuonne laittaa.

Kardinaalitetraparvi voisi kasvaa muutamalla kymmenellä lisää ? Mikäs olisi sitten sopiva "isojen kalojen" joukko tuonne ? Tiikerinuoliaisiin ihastuin kun kaverilla semmosia näin, mutta ei taida litrat riittää ? Lehtikalat tippuu tetrojen takia, mut mitenkäs ne kääpiöversiot ? Ahvenia ? Jotain ? :D Lajeja on niin monta etten edes tiedä mistä alottaa !
Hermen
Senior Member
Senior Member
Viestit: 909
Liittynyt: 16:26, 21.09.2006
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Rantasalmi

Re: 343 l kaipaa asukkaita sinileväsodan jälkeen

Viesti Kirjoittaja Hermen »

Miten olisi tulisuu? Mulla on samankokoisessa varsin runsaskasvisessa altaassa niitä 4kpl. Tulevat toimeen kun reviirinrajoja riittää ja ovat varsin komeita ilmestyksiä. Liikkuvat pohjalla ja jonkun verran myös keskikerroksessa. Lisäksi vielä selkäuimareita tai vaikka perhoskala pintakerrosta asuttamaan?
seura-akvaariot 350l + 112l. Akvaarioharrastuksessa mukana myös kissarouva ja labradorilapsi.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Alkeet”