Hakusessa työmyyrä tai pari akvaariowiki-projektiin

Muihin ryhmiin sopimaton keskustelu, eli ns. Off-Topic, tänne. Täällä voit myös tehdä äänestyksiä.

Valvoja: Moderaattorit

Omega369
Member
Member
Viestit: 326
Liittynyt: 18:55, 04.12.2011
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: Helsinki

Hakusessa työmyyrä tai pari akvaariowiki-projektiin

Viesti Kirjoittaja Omega369 »

Eli käytännössä "työtehtäviin" kuuluisi akvaarioaiheisen wiki-sivuston sisällön jäsentely ja rakenteen hahmottelu yhteistyössä muiden kanssa. Työajat vapaat, palkkaa ei ole (no, saa tietenkin ylläpito-oikeudet), projektilla on rento ja vapaa aikataulu joten ei haittaa normaalia elämää tai muita harrasteita. Projektia johdetaan "anna virran viedä" hengessä ja työ on enimmäkseen itseohjautuvaa. Muut projektilaiset ovat täysiä mulkvisteja kaikki, ikä porukalla on mallia 15-35v, joten todennäköisesti sieltä löytyy joku josta tykkäät ja joku joka ärsyttää ihan tavattomasti, joskus ovat jopa yksi ja sama henkilö. Kokemusta vastaavasta arvostetaan muttei vaadita. Tietokonelukutaitoa pitää olla sen verran että lyhyen opastuksen jälkeen tajuaa homman. Itseopiskelu käytännössä välttämättömyys. Neuvotaan minkä ehditään ja osataan. Työskentelyyn tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen tunnuksen luontia varten. Wiki-softana on MediaWiki (sama kuin mm. wikipedia) parilla pienellä lisäosalla, joten käyttö on helppoa ja tapahtuu suoraan nettiselaimen kautta.

- Wiki-sivusto on testipalvelimella käynnissä 24/7 (paitsi huoltotaukojen ajan, joita on noin kerran kuussa maks tunti), joten räpeltämään pääsee milloin haluaa.
- Sisältö, layout ja projekti ylipäätään on tällä hetkellä erittäin alkuvaiheessa, joten ei kannata odottaa "liikoja". Samoin ennen joskus syksyllä tai ensi vuoden alussa tapahtuvaa ns. virallista julkistamista projekti on lievän "älä nyt hirveästi leuhota asiasta" -sopimuksen alainen, mikä sisältää ehdottoman kiellon yrittää päästää muita henkilöitä sivustolle. No, olan yli voi näyttää jos välttämättä haluaa, mutta kaverisi pitäisivät sinua todennäköisesti hulluna.

Kiinnostuneen ottakoon yhteyttä minuun esim YV:llä. Julkisestikin voi mielenkiintoaan esittää tai jos ei osallistuminen kiinnosta niin voi ainakin huutaa "mun mielestä olis tosi kiva jos siellä olis myös artikkeli aiheesta x ja kuvaus kalasta y". Sivusto tulee kuitenkin olemaan wiki, joten loppujen lopuksi käyttäjät itse tekevät sinne sen sisällön sitten ajan kanssa. Aluksi tarvitaan vain pahuksen hyvä layout ja rakenne, että artikkeleiden ja kalakuvausten yms lisääminen on käyttäjille mahdollisimman helppoa. Lisätietojakin voi kysyä, vastaan minkä osaan omast puolestani.

Maantieteen salliessa voidaan järjestää myös brainstorming ideariihi jossain paikallisessa ravitsemusliikkeessä (todnäk K-18 tai enemmän).
Nothing that I say or do, matters to the big machine.
mannika
Junior Member
Junior Member
Viestit: 114
Liittynyt: 01:24, 03.10.2011
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Ulvila

Re: Hakusessa työmyyrä tai pari akvaariowiki-projektiin

Viesti Kirjoittaja mannika »

Kiva idea, toivottavasti pian toteutuu!
Harmi vaan etten osaa kyllä itse yhtään auttaa :|
Mitä useampi soutaja, sen lujempaa mennään
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “"Off-Topic" ja äänestykset”