Eheim prof 2328 lämmittimen "vastukset"

Valaisimet, suodattimet, lämmittimet ym.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
Visu
Starting Member
Starting Member
Viestit: 3
Liittynyt: 13:20, 11.08.2008
Sukupuoli: Mies

Eheim prof 2328 lämmittimen "vastukset"

Viesti Kirjoittaja Visu »

Terve vaan porukalle.

Minulla on ongelma, johon olisi kiva saada jonkinlaista vastausta.

Ostin eheim prof II 2328 ( muistaakseni tämä malli , heh anteeksi jos speksit meni mönkään ) ulkosuodattimen käytettynä. Kyseessä on malli, jossa on lämmitin integroituna. Pohjan vesitilassa on siis vastukset, jotka lämmittävät vettä.

Ongelmani on, että vastukset ovat jonkin verran ruostuneet. Irrotin piuhat, jotka näyttävät menevän pelkästään tälle vastuslämmittimelle. Eli uskoisin, että lämmitin -osio on poissa toiminnasta tällä hetkellä. En tosin ole kokeillut vielä koko skeidan toimivuutta. :D

Niin ja se ongelma: Haittaako kyseinen vastuksien jonkinasteinen ruostuminen? Vai pitäisikö vastukset poistaa kokonaan pelistä tyyliin voimapihdeilla? Ohjekirjoja ei ole ( joten en tiedä, onko koko roskan pois ottamiselle yksinkertainen keino ), ja ulkosuodattimet eivät tosiaankaan ole minulle mitään piece of cake hommia. Eli suomeksi sanottuna ison altaan ensi askelia otetaan...
samara
Senior Member
Senior Member
Viestit: 900
Liittynyt: 18:00, 12.08.2004
Paikkakunta: Jyväskylä(Vaajakosken vieressä) Las/Lohikosken akvarioseuran Perustaja/Presidentti ;)

Re: Eheim prof 2328 lämmittimen "vastukset"

Viesti Kirjoittaja samara »

Enpä lähtisi vastusta pois repimään.Mielestäni paras mahdollinen/toimivin/siistein lämmitin mitä on.Ja pieni ruoste ei haittaa jos vastus vaan toimii.
"Eiku rytkyjä."
(Seppo Rädyn vastaus lentokentällä Ylen haastattelijan kysymykseen "Onko laukku nyt täynnä kisamieltä?" ennen Atlantan kesäolympialaisia 1996)
http://s1.fi.gladiatus.com/game/c.php?uid=20066
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tekniikka”