Valokuvakilpailu?

Täällä keskustelu on vapaata, kunhan homma pysyy hyvän maun ja käytöksen rajoissa ja keskustelu jotenkin koskettaa akvaarioita. Muu yleinen keskustelu -> ""Off-Topic" ja äänestykset"-ryhmään.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
Azkhaeracan
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 1302
Liittynyt: 19:02, 04.12.2002
Akvaarioseurat: TAS
Sukupuoli: Nainen

Valokuvakilpailu?

Viesti Kirjoittaja Azkhaeracan »

Hei koska AW:ssä voitaisiin taas järjestää valokuvauskipailu? Olisi kiva päästä äänestämään ja tälläkertaa voisi osallistuakin. :D

Olisi mielestäni kiva, jos voitaisiin järjestää useammin tavallisia valokuvauskisoja (muistaakseni niitä on ollut nyt vain yksi?), onhan tuo kuukauden allas-kilpailukin joka kuussa. ;) Valokuvauskisan teema voisi aina vähän vaihdella, joskus keskityttäisiin hauskoihin kuviin, toisinaan teknisesti parhaisiin tai värimaailmaltaan näyttävimpiin otoksiin. Muitakin teemoja tietty voisi olla, ideoita? :D
Fishy fella.
llFiSull
Member
Member
Viestit: 396
Liittynyt: 10:07, 15.06.2005
Paikkakunta: Mikkeli

Viesti Kirjoittaja llFiSull »

Kannatan, vaikka en niihin itse ehkä osallistuisikaan. Mutta äänestämässä olisin ensimmäisten joukossa!! :mrgreen:
Never mind the dog, beware of the owner.
440L + 25 kilogrammaa koiraa.
jusa
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 1156
Liittynyt: 20:58, 17.09.2001
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja jusa »

Kuukauden allaskin taitaa olla hieman liian usein [;)]

Jos järjestäjät kohtaa kilpailijat niin onhan tuo useampi kuin kerran vuodessa tapahtuva juttu ihan ok. Ongelma yleensä on että alkuinnostuksen jälkeen homma vähän hiipuu, mikäli noita järjestetään kovin usein. Kerran vuodessa on siinä mielessä hyvä, että sinne myös osallistuu kaikki joita homma kiinnostaa ja taso säilyy hyvänä. Myöskään järjestäjille siitä ei tule ylivoimainen taakka.

Onhan tuo periaatteessa pienimuotoisesti helppo pistää kasaan niin että kerran kuukaudessa/kahdessa pistää threadin pystyyn aiheen kanssa. Siihen sitten jokainen halukas osallistuja reunaehtojen puiteissa laittaa kuvan tai linkin siitä näkyville vastaten ketjuun. Aikarajan umpeutuessa heitettäisiin hommasta äänestys/kommenttiketju ja siitä jokainen näkisi kannatuksensa, mahdollisesti voittaja voisi olla joku muu kuin äänestyksen voittaja. Ainakin kynnys osallistua ja järjestää on pieni. Tietysti on hieman parempiakin tapoja toteuttaa tämä (kyykännyt aukea.net tms), mutta se vaatii jo hieman viitseliäisyyttä järjestäjältä.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleistä keskustelua (akvaario)”