Akvaarion vuokraamisesta

Täällä keskustelu on vapaata, kunhan homma pysyy hyvän maun ja käytöksen rajoissa ja keskustelu jotenkin koskettaa akvaarioita. Muu yleinen keskustelu -> ""Off-Topic" ja äänestykset"-ryhmään.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
salla_ketola
Junior Member
Junior Member
Viestit: 163
Liittynyt: 15:18, 12.11.2005
Paikkakunta: Turku

Akvaarion vuokraamisesta

Viesti Kirjoittaja salla_ketola »

Juttelin eilen kaverini kanssa akvaarioista jotain ja hän kertoi että heidän työpaikallaan on akvaario. Hetken olin jo niskavillat pystyssä, mutta sitten ystäväni alkoi kertoa että akvaario on todella kaunis ja iso ja kaikkea. Huokaisin helpotuksesta. Sitten hän alkoi kertoa akvaarion hoidosta.

Kävi ilmi, että akvaario on vuokrattu toimistoon jostakin ja vuokraan kuuluu akvaarion hoito. Eli yritys maksaa vuokraa akvaariosta ja akvaariota käy hoitamassa joku akvaarioihin perehtynyt ihminen. Ruokinta hoituu automaatilla. Olin todella positiivisesti yllättynyt. En ole koskaan kuullutkaan että tälläisia palveluja on olemassakin. Aivan loistava vaihtoehto juuri näille toimistoille joissa akvaario on eräänlainen sisustuselementti.

Kaveri kertoi että akvaarion kanssa ei ole ollut mitään ongelmaa ja että akvassa asustelee jotain melko kookkaita kaloja, jotka ovat todella seurallisia. Nimeä ei muistanut mutta lupasi kertoa. Tilaakin tuntui kavereilla jutun perusteella hyvin olevan. Ainut ongelma, josta kaveri kertoi, oli että kaloja ruokitaan välillä vähän liikaa... Hyökkäävät ruuan kimppuun niin nälkäisen näköisenä että toimistopäällikkö ja joku toinen tyyppi olivat sitten painelleet automaatista ruokaa niille vuorotellen :roll: Akvaarion hoitaja tästä olikin sitten sanonut, että ei niitä kaloja ihan siihen malliin kannata alkaa ruokkimaan :) *hyvähyvähyvä*

Kenelläkään tietoa, mikä yritys saattaisi olla kyseessä? Harmittaa kun ei tullut nimeä kysyttyä....Pitääkin ottaa selvää :)
impi
Starting Member
Starting Member
Viestit: 39
Liittynyt: 22:23, 11.11.2005

Viesti Kirjoittaja impi »

Tuommoiseen minä ainakin surffaillessani olen törmännyt :)
http://www.akvaarioyhtiot.com/Pages/sap.html
Teemu Salonen
Elite Member
Elite Member
Viestit: 5538
Liittynyt: 19:54, 02.10.2005
Akvaarioseurat: Suomen meriakvaarioseura facebook
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja Teemu Salonen »

Suomen akvaariopalvelu toimii tuolla eteläsuomessa altaita liisaten tai vuokraten. Ymmärtääkseni altaita on aika reippaasti. Löytyy suolaa, makeaa ja kaikkea siltä väliltä. Hummerialtaita jne.

Tämä kyseinen akvaario sijaitsee ilmeisesti turussa. Siellä ainakin yksi liike tarjoaa allashoitoja. Valitettavasti tällä ko yrityksellä ei ole mitään muuta mielenkiintoa kun tunkea altaisiin sellaisia kaloja jotka vaan näyttävät hyvältä. Eräässäkin kokoonpanossa oli pahkakirjoja ja kardinaalitetroja.... Ehkä se kertoo jotain...
Toivoa todella sopii että tämä akvaario ei ole sieltä lähtöisin!
Koukku
Junior Member
Junior Member
Viestit: 78
Liittynyt: 16:23, 04.01.2005
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja Koukku »

Hoitaakohan joku firma noiden hampurilaisravintoloiden akvaarioita?

Niissä näkee melko usein kuolleita kaloja lillumassa. Ruokahaluthan siinä menee niitä katsellessa...

Kerrankin erään perheen lapset tuijottelivat niitä kuolleita kaloja eräässä Hessburgerissa ja kyselivät isiltänsä, että miksi tuo kala ei liiku. Siinä oli isukilla vakuuttelemista, että kyllä ne vaan siellä nyt taitaa lepäillä... Maha pystyssä valkoisina muiden kalojen näykittävänä.... :?
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleistä keskustelua (akvaario)”