Nanoon hiljainen suodatin

Valaisimet, suodattimet, lämmittimet ym.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
Tittis
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 1307
Liittynyt: 19:55, 25.12.2003
Paikkakunta: Järvelä

Nanoon hiljainen suodatin

Viesti Kirjoittaja Tittis »

kk sitten hankittu Tetra Aqua 30- litran nano, ja mukana tullut suodatin pitää turhan kovaa hurinaa. Ei siis resonoi, tärise tai muuta vaan se itse käyntiääni kuuluu selvästi kun vieressä seisoo. Ko aparaatti on "kätevästi putsattavissa vain nostamalla suodatinlevy sormia kastelematta avoinna olevasta suodattimen yläosasta", itse roottori on sitten alapäässä josta lähtee myös johto, ja on huomattavasti hankalampi putsia(on tässä ropellettu jottei tuo hurina ainakaan roottorin likaisuudesta tai osien löysyydestä johdu..) kun johto kulkee valokannen juuri johdonmentävästä reiästä ulos. Muutenkin näyttää aika isolta mötikältä tuon kokoiseen pyttyyn. Elikkäs suosituksia hyvästä, hiljaisesta pikkusuodattimesta, tai ihan pumppukin kävis niin niperretään sitten mattosuodatin.
*laa la laa*
Angara
Junior Member
Junior Member
Viestit: 215
Liittynyt: 20:40, 30.12.2013
Sukupuoli: Mies

Re: Nanoon hiljainen suodatin

Viesti Kirjoittaja Angara »

Meillä on käytössä Aquatic Nature Flow 200 31-litraisessa. Se on aika rimpula, mutta hyvin hiljainen, kunhan vain esisuodatin pidetään puhtaana. Sen suodatinpatruuna on aktiivihiiltä, mutta olen tehostanut sitä panemalla aktiivihiilipatruunan ja vaahtomuovisuodattimen väliin sintratusta lasista tehtyä suodatinmassaa.

Ei siis mikään tekniikan huippu, mutta on hiljainen ja toimii toistaiseksi. Suodatin ja varaosia saatavissa Saksan Amazon.de:stä
http://www.amazon.de/Aquatic-Nature-FLO ... e+flow+200
Jake_101
Junior Member
Junior Member
Viestit: 193
Liittynyt: 13:42, 28.02.2010
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: Tukholma

Re: Nanoon hiljainen suodatin

Viesti Kirjoittaja Jake_101 »

Itse olen ollut hyvin tyytyväinen Dennerlen Nano Corner Filteriin omassa 30-litraisessani. Laite on myös erittäin hiljainen.

http://www.aquaristikshop.com/aquaristi ... er/908040/
http://www.aquaristikshop.com/aquaristi ... XL/908041/

Ainoa miinus on erikoinen suodatinpatruuna, joka on hieman hintava. Tosin itse aion askarrella suodatinmatosta korvaavat patruunat.
Home is the place where I keep my planted tanks.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tekniikka”