Puhelinnumerot kauppapuolella

Täällä keskustelu on vapaata, kunhan homma pysyy hyvän maun ja käytöksen rajoissa ja keskustelu jotenkin koskettaa akvaarioita. Muu yleinen keskustelu -> ""Off-Topic" ja äänestykset"-ryhmään.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
maketzu
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 2408
Liittynyt: 09:35, 26.09.2001
Akvaarioseurat: TAS
Paikkakunta: Loppi, Kormu City
Viesti:

Puhelinnumerot kauppapuolella

Viesti Kirjoittaja maketzu »

Kun myytte, ostatte, vaihdatte tai lahjoitatte ja kun annatte puhelinnumeron siellä, niin onko teille tullut mitään häiriösoittoja esim. pilareita, pilatarjous jostain tuotteesta tms?

En tarkoita että A-W:laiset tekisivät näin, vaan kun tätä foorumia lukee sellaisetkin jotka ei ole rekistöitynyt tänne.

Itse annan numeron privassa mikäli kauppoja jostain tulee.

Miten mailin laita, tuleeko spämmiä?
Makevaario Tuossa uudistettua sivustoa. Käykääpä äänestämässä galluppiin ja laittamassa palautettakin :) Toivottavasti olet vakiokävijä. Käy vastaamassa kyselyyn.
Makevaario esittää Youtube-kanavani, jossa akvaariovideoitani. Käy katsomassa.
PaulaP
Junior Member
Junior Member
Viestit: 220
Liittynyt: 19:33, 23.09.2003
Paikkakunta: Ruovesi

Viesti Kirjoittaja PaulaP »

Ketäpä nuo minun yhteystietoni kiinnostaisi... Ei edes ostajia/myyjiä... :cry:

Ts. ei ole tullut pilareita eikä spämmejä eikä muitakaan asiattomuuksia.
Onia
Member
Member
Viestit: 275
Liittynyt: 16:30, 24.10.2002
Paikkakunta: Pieksämäki

Viesti Kirjoittaja Onia »

Minä olen vain muutaman kerran mitään ostanut tai myynyt. Aina olen puhelinnumeroni suoraan ilmoitukseen laittanut, eikä mitään häiriköintiä tai muuta onneksi ole tullut.
Aina sitä kyllä hetken miettii, ennen kuin numeronsa laittaa, mutta uskallan kyllä laittaa jatkossakin. Mielestäni on paljon mukavampaa, että mahdollinen myyjä tai ostaja voi soittaa suoraan, varsinkin, jos tietää, ettei pariin päivään nettiin pääse.
allablaze
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 1291
Liittynyt: 18:52, 10.11.2003
Akvaarioseurat: TAS
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Kaustinen

Viesti Kirjoittaja allablaze »

No ei täältä mutta yleisesti inhottaa kaverit jotka soittelevat puhelusta ja leikkivät milloin poliisia ja milloin jotain muuta viranomaista.... Tottahan sitä vastailee hetken asiallisesti kunnes hihittävä ääni sitten alkaakin kuulostamaan tutulta... Todella raivostuttavaa [}:)]
Elmeri
Member
Member
Viestit: 334
Liittynyt: 12:27, 06.11.2003
Paikkakunta: Kymenlaakso - Uusimaa - Savo
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Elmeri »

Niin kyllä ihmisistä on nykyisin tullut vauhkoja numeroidensa kanssa, pelkäävät normaalitkin ihmiset että joku saa numeron tms. Tuskin kukaan jaksaa lähipiirin ulkopuolelta ketään häiriköidä (julkiksillakin on yleisesti julkiset numerot joten tuskin tavalliselle ihmiselle kukaan tuntematta myöskään häiriköi).

Oma numeroni on aina ollut jukinen ja tuntemattomien pilailuun en ole joutunut ikinä vaikka naama jossain lehdissä nimellä on kulunutkin.

Toinen seikka että googlesta kun hakee nimellä vanhojen työpaikkojen sivuilla näyttää olevan numeroni edelleen eikä sieltäkään ole kukaan kait turhaan soitellut tai postia lähettänyt. Viagraa tarjoavat spammarit ovat kyllä sunpointtini jostain kaivaneet ja se on kyllä ongelma (turhaa mainospostia), varsinkin kun tuskin 28-vuotiaana edes olen ko. lääkkeen kohderyhmää vielä.

Numeron pistän nykyisin mielummin ilmoitukseen kuin sähköpostini jos jotain tarjoan ja tälläistä yv mahdollisuutta ei ole käytössä. Sähköpostiin jopa vastaan laiskemmin kuin puhelimeen.
(Joki)Biotooppiakvaristi - Erityinen kiinnostus pienvesistöihin, jokiin ja Laatokkaan sekä silurus glanikseen ja muihin monneihin, unohtamatta myöskään lehtikaloja.
www.kaakko.net/akvaario (lajilistoja voi lähettää, esimerkit sivulla)+linkkejä lisää
Mari Kurki
Elite Member
Elite Member
Viestit: 6450
Liittynyt: 23:09, 10.01.2002
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Espoo, HAS

Viesti Kirjoittaja Mari Kurki »

Ei minkäänlaista ongelmaa ole ikinä kohdalleni osunut, päinvastoin oikeastaan. Ja puhelinnumeron liittäminen myynti- ja ostoilmoituksiin saa kyllä lämpimän kannatukseni, nopeuttaa kaupankäyntiä usein reippaasti.
En käy enää juurikaan foorumilla. Yhteydenotot tärkeissä asioissa: riesale@hotmail.com En vastaile yksityisesti tuleviin kalasto-, tauti- ymv. kyselyihin.
Anna-Marjatta
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 1232
Liittynyt: 16:43, 10.04.2002
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Nurmijärvi

Viesti Kirjoittaja Anna-Marjatta »

Mari kirjoitti:Ja puhelinnumeron liittäminen myynti- ja ostoilmoituksiin saa kyllä lämpimän kannatukseni, nopeuttaa kaupankäyntiä usein reippaasti.
Olen samaa mieltä, varsinkin jos ostaja on tosiaan kiinnostunut jostain tuotteesta ja haluaa heti soittaa myyjälle, sitä myöten tehdä kaupat pian.
Anza
Member
Member
Viestit: 431
Liittynyt: 18:33, 19.10.2002
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Kangasala
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Anza »

Itsekin laitan lähes aina numeroni, eikä siitä mitään haittaa ole ollut. Mahtaisipa jollakulla olla tylsä elämä jos tarvitsisi alkaa häiriköimään jonkun myynti-ilmoituksen laittajaa [;)] .
Kati
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 1423
Liittynyt: 13:42, 22.01.2002
Paikkakunta: Helsinki; TAS
Viesti:

Re: Puhelinnumerot kauppapuolella

Viesti Kirjoittaja Kati »

maketzu kirjoitti:Kun myytte, ostatte, vaihdatte tai lahjoitatte ja kun annatte puhelinnumeron siellä, niin onko teille tullut mitään häiriösoittoja esim. pilareita, pilatarjous jostain tuotteesta tms?
Ei yhtään, vaikka oon viljelly numeroani aika monessa ilmossa.
Miten mailin laita, tuleeko spämmiä?
Tulee muutenkin, paha sanoa vaikuttaako. Enpä juuri välitä [;)].


Kati
VilleJ
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 4745
Liittynyt: 19:55, 17.02.2002
Paikkakunta: hki

Viesti Kirjoittaja VilleJ »

allablaze kirjoitti:... leikkivät milloin poliisia ja milloin jotain muuta viranomaista.... Tottahan sitä vastailee hetken asiallisesti kunnes hihittävä ääni sitten alkaakin kuulostamaan tutulta... Todella raivostuttavaa [}:)]
No, ei oo tullut pieneen mieleen, että poliisille tai muulle viranomaiselle voi soittaa takaisin päin? En minä ainakaan alkaisi mitään stooria kertomaan tuntemattomalle, jos en tiedä, kuka soittaa. Tällaisissa tapauksissa voi ystävällisesti pyytää: "Kertoisitteko vaihteenne nron ja nimenne, jonka kautta puhelu yhdistetään teille?" Ainakin voi olla 100%:n varma, että keskustelee henkilön kanssa, joka siellä langan toisessa päässä väittää olevan.

Esim. yritykset kun soittavat ja luovuttavat tietoja viranomaisille, niin aina ne tehdään vastasoitolla. Ei koskaan niin päin, että poliisi-setä Aku Ankka soittaa yritykseen Roope Yhtiöt ja samalla puhelinsoitolla kerrottaisiin Tupun, Hupun ja Lupun yhteystiedot tms. Ei, vaan Roope Yhtiöiltä soitetaan sinne Ankkalinnan keskuskamarille ja pyydetään yhdistämään Aku Ankalle, jonka jälkeen ne tiedot luovutetaan.

Tietysti sinisilmäisenä voi vaikka kertoa luottokorttinsa nron tarkistusnroineen seuraavassa puhelinkeskustelussakin [;)]
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleistä keskustelua (akvaario)”