Myötiin vanhaa ruokaa!

Täällä keskustelu on vapaata, kunhan homma pysyy hyvän maun ja käytöksen rajoissa ja keskustelu jotenkin koskettaa akvaarioita. Muu yleinen keskustelu -> ""Off-Topic" ja äänestykset"-ryhmään.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
kalakala
Junior Member
Junior Member
Viestit: 125
Liittynyt: 09:40, 19.04.2003
Paikkakunta: Kajaani

Myötiin vanhaa ruokaa!

Viesti Kirjoittaja kalakala »

Kävin tässä eräänä päivänä lähikaupassa ostamassa peruselintarvikkeita, tarkoitus oli vielä lähteä eläinkauppaan ostamaan ruokaa myös eväkkäille. No kas kummaa, karkkiosaston vieressä olikin myynnissä Kero-kalanruokaa. Nappasin sellaisen kiireissäni mukaan ja menin kassalle. Sitten olin tyytyväinen että eipä tarvitse enää lähteäkään eläinkauppaan :mrgreen: . No kotona kun rupesin sitä purkkia tarkemmin katsomaan niin homasin että parasta ennen-päiväys oli raaputettu pohjasta pois :? . Ilmankos se maksoikin muutaman sentin vähemmän kuin tavallisesti... [}:)]. Olivat myöneet minulle vanhaa kalanruokaa ja piti sittenkin lähteä vielä eläinkauppaan...
"Ehkäpä myrskyjä onkin vain siksi, että niiden jälkeen saataisiin auringonnousu..."

-Muumipappa-
greippi
Junior Member
Junior Member
Viestit: 198
Liittynyt: 12:20, 03.04.2003
Paikkakunta: PKS
Viesti:

Re: Myötiin vanhaa ruokaa!

Viesti Kirjoittaja greippi »

kalakala kirjoitti:No kotona kun rupesin sitä purkkia tarkemmin katsomaan niin homasin että parasta ennen-päiväys oli raaputettu pohjasta pois :? .
No jos "parasta ennen" on raaputettu pois lienee kyseessä tahallinen asiakkaan harhauttaminen, joka varmaan on jonkin sortin rike. Kysäise paikalliselta terveystarkastajalta mitä puuhasta tykkäävät.
Citrus paradisi
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleistä keskustelua (akvaario)”