Akvaarioliikkeiden nettisivut

Täällä keskustelu on vapaata, kunhan homma pysyy hyvän maun ja käytöksen rajoissa ja keskustelu jotenkin koskettaa akvaarioita. Muu yleinen keskustelu -> ""Off-Topic" ja äänestykset"-ryhmään.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
Jompeaqua
Junior Member
Junior Member
Viestit: 57
Liittynyt: 18:41, 09.12.2006
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: Riihimäki

Akvaarioliikkeiden nettisivut

Viesti Kirjoittaja Jompeaqua »

Käsittämätöntä, ettei nykyisellä internetin ja sähköpostin aikakaudella akvaarioalanliikkeet saa väsättyä itselleen kattavia internetsivuja tai edes toimivaa sähköpostiosoitetta!? Internet ja sähköposti on kuitenkin tänä päivänä tärkeimpiä kommunikointivälineitä asiakkaan ja kauppiaan välillä.
Itselleni olisi ainakin (jos toimisin alalla yrittäjänä) ensiarvoisen tärkeää tehdä yritykselle näyttävät ja hyvintoimivat nettisivut ja sähköposti, johon tulleisiin viesteihin myös vastataan! Moni asiakas haluaa saada palvelua, mutta esim. pelkästään soittelemalla ja paikanpäällä käymällä ei kaikki asiakkaat välttämättä ehdi omien työaikojensa takia, eikä hirveästi auta asiaa sekään, että liikkeiden aukioloajat eivät palvele työssäkäyviä henkilöitä.
Itse asioisin mielellään sähköpostin välityksellä liikkeiden kanssa, mutta vaikeata tuntuu olevan kun ei saa viesteihin vastauksia tai pahimmassa tapauksessa ei löydy kyseisille liikkeelle sähköpostiosoitetta ollenkaan!

Että siinäpä olisi ajattelemisen aihetta jo alalla toimiville yrittäjille tai uusille alalle tuleville yrittäjille! Kehittämällä toimintaa saadaan myyntialuetta ja sitä kautta myös tyytyväisiä asiakasmääriä kasvatettua.
Carmila
Member
Member
Viestit: 491
Liittynyt: 02:12, 19.03.2006
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Espoo

Re: Akvaarioliikkeiden nettisivut

Viesti Kirjoittaja Carmila »

Kyllä liikkeet varmasti vastaavat viesteihin parhaansa mukaan, onhan myynti ja sen edistäminen liikkeiden elinehto. Ehkä odotellaan töihin esim. vapailta sellaista työntekijää, jonka erikoisalaa johonkin kysymykseen vastaaminen on. Voi olla niinkin, että viesti ei ole koskaan mennyt perillekään: Itselleni ainakin on käynyt niin, että minulle lähetetty s-postiviesti ei ole ikinä saavuttanut minua. Tai voihan olla inhimillinen erehdys, että viestiin jää vastaamatta, etenkin jos liikkeessä on useampi työntekijä.

Akvaarioliikkeessä työntekijäresurssi on kuitenkin usein aika pieni. Ensisijaisesti työntekijän pitää huolehtia eläinten hyvinvoinnista, jos on pakko miettiä millä töillä on kiire. Luulen, että tämä on tärkein syy siihen, jos sivut jäävät päivittämättä tai sähköpostit vastaamatta. Hyvää palveluahan se ei ole tietenkään, mutta toisaalta sähköpostilla lähetyessäni en oletakaan saavani vastausta heti. Kiireellisemmissä asioissa suosin soittamista.
Jompeaqua
Junior Member
Junior Member
Viestit: 57
Liittynyt: 18:41, 09.12.2006
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: Riihimäki

Re: Akvaarioliikkeiden nettisivut

Viesti Kirjoittaja Jompeaqua »

Okei, yhdellä helsinkiläisellä liikkeellä kyllä on asialliset sivut ja yhteystiedot löytyy... myöskin sähköpostiosoite! [;)] (Huom! Tämä ei ole mainos!!! :)
Mari Kurki
Elite Member
Elite Member
Viestit: 6450
Liittynyt: 23:09, 10.01.2002
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Espoo, HAS

Re: Akvaarioliikkeiden nettisivut

Viesti Kirjoittaja Mari Kurki »

Kotisivujen tekeminen, etenkin kattavien sellaisten ei ole mikään parin illan mittainen projekti. Sivujen ajantasalla pitäminen esim. nettikaupassa ei sekään ole aivan pieni homma. Yrityksellä, jolla on työvoimaa, homma on tietenkin helpompi järjestää, mutta yhden hengen yrityksellä tilanne on ihan toinen. Kun hoidetaan eläimet, tilaukset, kuormien purku, asiakaspalvelu, liikkeen siivoaminen jne. normaali päivittäin toistuva rutiini, niin työtunnit helposti venyvät yli sulkemisajan jos asiakkaita sattuu olemaan enemmän. Joskus olisi hyvä nukkuakin, joten nettisivujen päivittäminen on helposti hieman poikapuolen asemassa. Sähköpostiin ainakin meillä pyritään vastaamaan mahdollisimman pian, mutta toisinaan siihenkin saattaa mennä pari päivää ennenkuin ehditään. Meillä ei ole nettisivuilla omaa sähköpostia näkyvillä, mutta yhteydenottolomake löytyy.
En käy enää juurikaan foorumilla. Yhteydenotot tärkeissä asioissa: riesale@hotmail.com En vastaile yksityisesti tuleviin kalasto-, tauti- ymv. kyselyihin.
Holstedt
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 2422
Liittynyt: 13:35, 14.11.2001
Akvaarioseurat: HAS
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: Salo

Re: Akvaarioliikkeiden nettisivut

Viesti Kirjoittaja Holstedt »

Rahaa tulee tällä alalla kauppiaille kuin roskaa, luppoaikaa on työpäivässä vaikka kuinka ja muutenkin työ on kuin harrastusta ikään, joten mitä sitä pilaamaan jotain nettisivuja näpräilemällä. :roll:
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleistä keskustelua (akvaario)”