Suomenkieliset akvaariosivut

Täällä keskustelu on vapaata, kunhan homma pysyy hyvän maun ja käytöksen rajoissa ja keskustelu jotenkin koskettaa akvaarioita. Muu yleinen keskustelu -> ""Off-Topic" ja äänestykset"-ryhmään.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
waldo
Junior Member
Junior Member
Viestit: 221
Liittynyt: 15:17, 05.02.2011
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: turku

Suomenkieliset akvaariosivut

Viesti Kirjoittaja waldo »

Eli hakusessa suomenkielisiä akvaariosivuja joten tänne kaikki omat ja hyväksi havaitut :) . Itseäni on mietittänyt, että miksi suurimpaa osaa akvaariosivuja ei enää päivitetä ?
Mari Kurki
Elite Member
Elite Member
Viestit: 6450
Liittynyt: 23:09, 10.01.2002
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Espoo, HAS

Re: Suomenkieliset akvaariosivut

Viesti Kirjoittaja Mari Kurki »

Kah, se innostus pakkaa hiipumaan jossain vaiheessa. Siksipä itsekin kehoittelen ihmisiä aina pohtimaan tarkkaan ennenkuin perustelevat sivustoja nettiin muiden ihailtavaksi, että 1. riittääkö osaaminen 2. tuleeko sivuja päivitettyä tiedon muuttuessa. Harvalla kuitenkaan tuntuu olevan yhtä paljon ymmärrystä ja itsekritiikkiä tiukan paikan tullen kuin Pertti Rassilta, joka aikapulan ja innostuksen puutteen iskiessä sulki sivunsa. Hirvittävä sääli silloin ja nykyisin kun miettii niin hyvä päätös ettei jättänyt sivujaan roikkumaan. Muutoksia tapahtuu sen verran taajaan, että Pertinkin sivut olisivat tänäpäivänä todella pahasti vanhentunutta tietoa, jota kuitenkin käytettäisiin varmasti tekijän nimekkyyden vuoksi.
En käy enää juurikaan foorumilla. Yhteydenotot tärkeissä asioissa: riesale@hotmail.com En vastaile yksityisesti tuleviin kalasto-, tauti- ymv. kyselyihin.
Lisa
Katalysaattori
Katalysaattori
Viestit: 7365
Liittynyt: 17:01, 03.10.2001
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Suomenkieliset akvaariosivut

Viesti Kirjoittaja Lisa »

Kun syö kylliksensä, ajattelee sivistyneesti ja ihmeen hienosti monesta asiasta.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleistä keskustelua (akvaario)”