Otot kateissa

Monnit, nuoliaiset ja muut pohjalla elävät kalat.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
soppa
Starting Member
Starting Member
Viestit: 1
Liittynyt: 17:39, 18.04.2008

Otot kateissa

Viesti Kirjoittaja soppa »

Täplänuolimonneistani 5 kpl tuli tosi arkoja oltuani muutaman päivän poissa, eivät näyttäydy enää juuri ollenkaan, ei päivällä eikä yöllä. Miksiköhän?

Altaassa on myös kardinaalitetroja ja leopardimonnisia. Valot oli ajastettu, viikonloppuruokaa eivät saaneet, vesiarvot ovat kunnossa, ei kissoja tai muita säikyttelijöitä. Lienevätkö kannon uumenissa vai sorassa? Ulkosuodattimessa eivät ole. Voivatko ne edes pysyä hengissä tuolla tavalla piilotellen? Levääkin on kertynyt jonkun verran, huolestuttaa...
---...---
Nono
Junior Member
Junior Member
Viestit: 163
Liittynyt: 11:24, 17.07.2005
Paikkakunta: Lohja

Viesti Kirjoittaja Nono »

Meillä kävi ottojen kanssa samalla tavalla kun muuttivat isompaan altaaseen. Luulin, että ne olivat kuolleet, mutta yksi päivä bongasin porukan ison keihäslehden suojista. Olenkin ajatellut, että niitä pitää olla isompi jengi, että uskaltavat liikkua paremmin. Nyt niitä on 400-litraisessa 6 kpl, joka on liian vähän ja kalat ovat arkoja. Muitakin syitä tietysti voi olla, mutta tämä tulee ainakin omassa tilanteessa mieleeni, koska olivat aikoinaan 250 litaisessa aktiivisia. Vesiolot ja lämpötilat pysyneet samana. Ainoastaan allaskoko on muutunut. Aion hankkia niitä lisää lähiaikoina ja katsotaan muuttuuko tilanne.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Monnit ja nuoliaiset”