Taistelukala 2008 -näyttely 26.-27.4.2008

Etusivulla näkyvät uutiset. Käyttäjät voivat kommentoida aiheita, mutta eivät lähettää uusia viestejä.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
Sami
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 1889
Liittynyt: 15:47, 06.11.2001
Akvaarioseurat: HAS, Labyrinttiyhdistys
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Taistelukala 2008 -näyttely 26.-27.4.2008

Viesti Kirjoittaja Sami »

Onko sinulla mielestäsi todella hieno taistelukala? Onko taistelukalasi väriltään ainutlaatuinen? Näyttääkö taistelukalasi erityisen komealta levittäessään evänsä?
Jos vastasit yhteenkin kohtaan ’kyllä’, tuo se Taistelukala 2008 –näyttelyyn ottamaan ulkonäöllään mittaa muista taistelukaloista ja voit voittaa hienoja palkintoja!

Labyrinttiyhdistys järjestää PetExpo –lemmikkimessujen yhteydessä taistelukalanäyttelyn, jossa on esillä kaikki Suomen hienoimmat taistelukalat. Messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 26.-27.4.2008 ja viikonlopun aikana on mahdollista tutustua taistelukalojen lisäksi myös muihin akvaariokaloihin ja lemmikkieläimiin. Lisätietoja messuista: http://www.petexpo.fi

Taistelukala 2008 -näyttelyyn on kaikkien akvaarioharrastajien mahdollista osallistua, jos omistaa yhden tai useamman taistelukalan, Betta splendens. Mahdolliset sarjajaot eri evämuotojen, sukupuolten ja värien suhteen selviävät kevään aikana. Osallistuvien taistelukalojen tulee olla terveitä ja riittävän isoja, jotta ne eivät turhaan stressaannu kuljettamisesta. Taistelukalan tulee olla vähintään 3,5 cm pituinen, mitattuna leuankärjestä pyrstöevän tyveen. Taistelukala voi olla joko itse kasvatettu, ostettu akvaarioliikkeestä tai toiselta harrastajalta.

Taistelukala 2008 –näyttelyyn liittyy kilpailu, jossa messuvieraat voivat äänestää omia suosikkejaan. Eniten pisteitä keränneet taistelukalat voittavat hienoja palkintoja.
Näyttelyn aikana taistelukaloista otetaan kuvia ja näyttelyn jälkeen järjestetään netissä kilpailu, jossa Aqua-webin käyttäjät saavat äänestää omaa suosikkiaan. Kilpailun tarkemmat säännöt julkistetaan helmikuun aikana.

Taistelukala 2008 -näyttelyyn ilmoittautuminen päättyy 31.3.2008, jolloin voi ilmoittaa yhden taistelukalan mukaan näyttelyyn. Tämän jälkeen lasketaan osallistujien lukumäärä, päätetään mahdollisesta sarjajaosta ja päätetään otetaanko näyttelyyn lisää taistelukaloja.
Osallistujien täytyy vahvistaa ilmoittautumisensa vielä 20.4.2008 mennessä, jolloin on myös ilmoitettava lopullinen osallistuvien taistelukalojen lukumäärä ilmoittaa, mikäli järjestäjä päättää kutsua näyttelyyn lisää taistelukaloja.

Ilmoittautumisesta tulee käydä ilmi:
-nimi (ja Aqua-web nimimerkki, jos sellainen on)
-osoitetiedot, puhelinnumero, sähköpostiosoite
-kuvaus osallistuvasta taistelukalasta (väri, evämuoto, kasvattaja)
-mahdollinen osallistuvien taistelukalojen lukumäärä, mikäli enemmän kuin yksi

Ilmoittautuminen toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen: Kuva

---

Aiheeseen liittyvät keskustelut voi käydä täällä.
-Sami-
Sami
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 1889
Liittynyt: 15:47, 06.11.2001
Akvaarioseurat: HAS, Labyrinttiyhdistys
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Sami »

Taistelukalanäyttelyyn osallistuvien taistelukalojen ilmoittautumisaikaa jatketaan sunnuntaihin 6.4. klo 23.59 asti. Näyttelyyn voi lisä-ilmoittautumisaikana ilmoittaa mukaan maksimissaan kolme taistelukala-koirasta.

Kaikille taistelukalanäyttelyn osallistujille annetaan yhden päivän vapaalippu (arvo 13€) PetExpoon. Samalla lipulla pääsee tutustumaan myös samaan aikaan järjestettäviin Model Expo 2008 ja Lapsi -messuille.
Vapaalipun voi käyttää joko lauantaina tai sunnuntaina, jolloin on myös Taistelukalanäyttely 2008:n yleisöäänestyksen palkintojen jako.

Nyt on hieno tilaisuus tuoda omat taistelukalansa näyttelyyn.
Kutsu on avoin kaikille - sinun ei tarvitse kuulua mihinkään akvaarioseuraan tai olla puoli-ammattilainen taistelukalakasvattaja, voidaksesi osallistua näyttelyyn. Osallistuvat taistelukalat voivat olla itse kasvatettuja, akvaarioliikkeestä tai toiselta harrastajalta ostettuja.
Evämuodolla tai värillä ei myöskään ole merkitystä - kaikki taistelukalat kilpailevat samassa sarjassa.

Näyttelyvieraat voivat äänestää omia suosikkejaan ja eniten ääniä keränneet taistelukalat palkitaan upeilla akvaarioaiheisilla palkinnoilla!
-Sami-
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Etusivun uutiset”