Lemmikkieläinten ja eläinten ystävien joulusiunaus 27.11.Hki

Täällä keskustelu on vapaata, kunhan homma pysyy hyvän maun ja käytöksen rajoissa ja keskustelu jotenkin koskettaa akvaarioita. Muu yleinen keskustelu -> ""Off-Topic" ja äänestykset"-ryhmään.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
Cory
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 1055
Liittynyt: 10:30, 10.08.2001
Akvaarioseurat: HAS

Lemmikkieläinten ja eläinten ystävien joulusiunaus 27.11.Hki

Viesti Kirjoittaja Cory »

Helsingin Seudun kennelpiiri kirjoitti:Helsingin Seudun kennelpiiri ry järjestää perinteisen lemmikkien ja eläinten ystävien Joulusiunauksen Helsingin Senaatintorilla tiistaina, 27.11.2007 klo 19.00. Kaikki eläinten ystävät ja lemmikkieläimet perheineen ovat tervetulleita tapahtumaan.

Siunauksen toimittavat pastori Riina Storhammar Helsingin Tuomiokirkkoseurakunnasta ja isä Mitro Helsingin Ortodoksisesta seurakunnasta. Tilaisuus kestää noin 30 minuuttia.

Kutsuvieraina Joulusiunaukseen osallistuvat virka- ja avustustehtävissä olevat koirat.

Helsingin eläinsuojeluyhdistys Hesy ry kerää tapahtuman yhteydessä tarvikkeita, ruokaa ja varoja eläinsuojelutoimintaan. Kaikki apu on tervetullutta.

Tervetuloa mukaan kaikki lemmikkien ystävät!

Helsingin Seudun kennelpiiri ry
Akvaristipuolelle tämän postaan siksi, että vaikka organisoija onkin kennelpiiri, lasken akvaristitkin kyllä lemmikkien ystäviksi. Kaloja tuonne on toki vähän vaikea viedä, mutta ehkäpä akvaristi voi tuoda hieman tuota siunausta kaloilleenkin mukanaan kotiinsa.

Tuolla voi myös osallistua Hesyn toiminnan tukemiseen.

Itse luultavasti tulen poikkeamaan tuolla, hakemassa vähän joulufiilistä ja tutustuttamassa pentua taas yhden sortin hälinään.

--------
Jos siunaukset ja muut henkimaailman asiat aiheuttavat piponkiristystä, niin purkaukset, väittelyt ja julistukset tänne, tänne tai tänne. Spesifisille akvaristin joulujutuille taas on jo paikka täällä.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleistä keskustelua (akvaario)”