Viherkalassa Treen paras kalavalikoima

Täällä keskustelu on vapaata, kunhan homma pysyy hyvän maun ja käytöksen rajoissa ja keskustelu jotenkin koskettaa akvaarioita. Muu yleinen keskustelu -> ""Off-Topic" ja äänestykset"-ryhmään.

Valvoja: Moderaattorit

crisse_83
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 4720
Liittynyt: 04:42, 17.04.2005
Akvaarioseurat: TAS
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Kullaa, altaita vielä Harjavallassa
Viesti:

Viesti Kirjoittaja crisse_83 »

millia kirjoitti:
Aqua-Web foorumin käyttäytymisohjeita ja sääntöjä: kirjoitti: Yksityisten ihmisten sekä kauppiaiden perusteeton kritisointi on tällä palstalla kiellettyä. Mikäli kritiikkiin on tarvetta, anna se reilusti suoraan kohteelle, äläkä herjaa julkisesti.
Tästä periaatteessa päästäänkin siihen mikä on perusteetonta kritiikkiä? Missä tässä ketjussa on perusteetonta kritiikkiä, vai onko tästä poistettu jotain, vai oliko kyseessä muistutus jotta sille tielle ei edes mentäisi? KLIK

Toki varmasti olisi hyvä ilmoittaa ihan suoraan ko. liikkeeseen kun huomaa toiminnassa tai palvelussa epäkohtia, mutta eipä tullut ainakaan itse juuri sillä hetkellä mieleen että avaampas sanaisan arkkuni ja sanon pari valittua sanaa.
Kas kun olen luonteeltani sellainen hetkessä räjähtävä, olisi voinut olla teksti sellaista että oksat pois.

Ymmärrän että perusteetonta kritiikkiä on sanoa "se ja se liike on ihan p...a!" tai "se myyjä ei tiedä mistään mitään", ilman että perustelee sanomisiaan sen paremmin.
Sellaista ei ole tässä ketjussa näkynyt, mikä on suorastaan minusta positiivinen asia :D . Tässä on minä mukaanlukien pari liikkeessä asioinutta kertonut negatiiviset kokemukset jotka ko. liikkeessä on sattunut kohdallemme. Kehuneet olemme samalla, mutta kertoneet aivan asiallisesti että jotain korjattavaa on.

Viherkala on niinkuin sanottu se Tampereen paras akvaariokauppa tällä haavaa, mutta yleensä parhaassakin on aina jonkin verran parantamisen varaa. Töitä täytyy tehdä jotta se "parhaan" status säilyy, liiallinen turvallisuudentunteeseen tuudittautuminen kun kostautuu valitettavan helposti tässä nykymaailmassa. Itse olen nähnyt miten n. 30km:n säteellä ollut paras ravintola/baari kaatui kun naapurikunnan kuppilaan tehtiin remontti ja uudistuksia. Se ei vienyt kuin n. 6kuukautta, itseasiassa asiakaskunta katosi jo n. 2kuukaudessa.

Sekin miten esitetyn kritiikin ottaa on aivan jokaisesta itsestään kiinni, nämä tässä ketjussa esitetyt asiat voi ottaa hyvänä ja käyttää niitä kehittääkseen itseään [;)] .
Esim. ymmärrän että hiljaisena hetkenä luetaan lehteä, mutta kun asiakas tulee liikkeeseen olisi katse nostettava ja tervehdittävä. Kuuluu hyviin käytöstapoihin ja antaa asiakkaalle kuvan että hän on tervetullut.
Vaikka itsellä olisi kuinka huono päivä tahansa, on asiakasta palveltava asianmukaisesti ja ystävällisesti. Saatava hänet tuntemaan että paikassa kannattaa asioida uudemmankin kerran.

Jos olen näillä kannanotoillani pahoittanut jonkun mielen pyydän anteeksi, mutta muistutan myös että parempi asiallinen kritiikki vaikka näinkin kuin järjetön haukkuminen "selän takana". (ainakin jos itseltäni kysytään)

Nimim. itsekin asiakaspalvelualalla työskentelevä
Kaizu
Imperaattori
Imperaattori
Viestit: 2881
Liittynyt: 16:42, 21.10.2001
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: Kuopio
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Kaizu »

crisse_83 kirjoitti:Missä tässä ketjussa on perusteetonta kritiikkiä, vai onko tästä poistettu jotain, vai oliko kyseessä muistutus jotta sille tielle ei edes mentäisi?
Juuri näin, eli on poistettu + muistutus muillekin.
There are no facts, only interpretations. -- Friedrich Nietzsche
crisse_83
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 4720
Liittynyt: 04:42, 17.04.2005
Akvaarioseurat: TAS
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Kullaa, altaita vielä Harjavallassa
Viesti:

Viesti Kirjoittaja crisse_83 »

Kiitoksia Kaizu selvennyksestä. Tuo kun ei käynyt mistään ilmi että ketjusta on asiattomuuksia poistettu ja kun itse en topicista löytänyt mitään erikoista eiliseen verrattuna ajattelin että parempi kysyä kuin ihmetellä ja pyöritellä peukaloita :mrgreen: .
tanija
Junior Member
Junior Member
Viestit: 161
Liittynyt: 00:03, 03.01.2007
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja tanija »

Toivon niin että Coral aquarium löytäisi taas liiketilat! Esko on mielettömän mukava ja asiantunteva kauppias, lisäksi hinnat ovat edulliset ja erikoisempiakin kaloja/tuotteita saa kun pyytää.

Tuli nyt vain niin ikävä Coralia, että aiheutui tämä tunteenpurkaus. :roll:
oppo
Senior Member
Senior Member
Viestit: 696
Liittynyt: 12:45, 17.12.2001
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja oppo »

Esko kirjoitti:Hei kaikki!

Coral Aquarium ei ole kaatunut mihinkään, vaan toiminta jatkuu edelleen ns. varastosta käsin. Entinen liikehuoneistomme jossa olimme vuokralla myytiin, jonka vuoksi jouduimme lähtemään siitä pois.

Toimitamme edelleenkin akvaariopaketteja, altaita tarvikkeita ruokia ja jopa tilauksesta kaloja asiakkaillemme. Kauppaa käydään lähinnä puhelimen ja sähköpostin kautta. Nyt kun liikehuoneistoa ja kuluja ei enään ole, niin pyrimme myymään varsin edullisesti.

Toivomme löytävämme tulevaisuudessa vielä liiketilat, jossa tulemme jatkamaan toimintaa toimintaa vähintäänkin yhtähyvin kuin ennen. Internetkauppa on myöskin kehittelytasolla.

Ystävällisin kevät terveisin:
Coral Aquarium
coralaquarium@kolumbus.fi
040-8446101 / esko manner
www.coralaquarium.fi
Nettisivut eivät toimi, eikä mailiosoite. Onko liike nyt lopettanut kokonaan toimintansa?
Ei pidä uskoa kaikkea mitä kuulee, mutta sen voi aina kertoa eteenpäin.
skare
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 1784
Liittynyt: 13:26, 08.10.2001
Akvaarioseurat: Tampereen Akvaarioseura ry
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Pirkkala / TAS

Viesti Kirjoittaja skare »

oppo kirjoitti:Nettisivut eivät toimi, eikä mailiosoite. Onko liike nyt lopettanut kokonaan toimintansa?
Soita suoraan Eskolle ja kysy. Eiköhän hän edelleen myy kaikenlaista "tiskin alta" vaikka ei liiketilaa tällä hetkellä olekaan :)
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleistä keskustelua (akvaario)”