Mitä ostitte HAS:in huutokaupasta (2007)?

Täällä keskustelu on vapaata, kunhan homma pysyy hyvän maun ja käytöksen rajoissa ja keskustelu jotenkin koskettaa akvaarioita. Muu yleinen keskustelu -> ""Off-Topic" ja äänestykset"-ryhmään.

Valvoja: Moderaattorit

Vipe
Junior Member
Junior Member
Viestit: 95
Liittynyt: 21:00, 20.03.2007
Paikkakunta: Helsinki HAS

Viesti Kirjoittaja Vipe »

Hankin huutamalla uusia kasveja,marketista eheimin aquaball-suodattimen, tilpehööriä, lampun ja huutamalla tiikeribarbeja 6 kpl + se pieni rohkea vaavi, ensimmäisiksi asukeiksini, olen vasta perustanut akvaarioni :D Ostin vielä 12 tikrua Pienestä Akvaariokaupasta, kiitos Marille avusta :)
Tässä kaikki kasvit ostettu HAS:in huutiksesta. HUOM! Löydätkö tiikeribarbit maastosta?
"I'm here to lead not to read!"
VesiEläin
Elite Member
Elite Member
Viestit: 5925
Liittynyt: 07:54, 04.03.2004
Akvaarioseurat: TAS
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Lempäälä

Viesti Kirjoittaja VesiEläin »

TAS:sin aamu lähti käyntiin tahmeasti.
Olin unohtanut seuran tilojen avaimet talolle ja kellään muulla ei niitä ollut, joten jouduimme ajamaan vielä sihteerin kautta, joten siitä tuli puolentunnin lommo aikatauluumme. Kun soittelin avaimenkyselykierrosta, herättelin pommiin nukkuneen kuskimme. :mrgreen: Yksi kuskeista ilmottautui kipeäksi, mutta onneksi sinne kyytiin ei olisi mennyt kuin laatikoita.
Vihdoin ja viimein päästiin kuitenkin pakkaamaan seuralle kaloja ja kantoja. Kalat saatiin pussiin sukkelasti ja päästiin matkaan.
Linnatuulesta temmattiin mukaan maketzu, pienen kahvitteluhetken jälkeen ja ajettiin pikapikaa huutokauppapaikalle purkamaan tavarat.
Siinävaiheessa oli jo hiukan kiire, sillä kello oli vaille 11 ja piti päästä Leppävaarion aleen ja toisiinkin akvaariokauppoihin.

Suuntasimme Fisumamman ja Thompsonin kanssa Leppävaarioon, perää seurasivat ainakin pleko_88 ja millia. Millia pomppasikin kyytiimme akvaariokauppakierrokselle mukaan, sillä meinasi jäädä kyydistä. :D Leppävaariosta tarrasi meille mukaan helmipalloja ja ihanainen harmovampyyri. Katselin "silläsilmällä" Teron harvinaisia siimahäntiä, mutta hinta oli alen kanssa vielä suolainen.

Siirryimme Siniriuttaan. Yanna oli mennyt myymään mulle varatun ISON kannon, mutta löysin sieltä yhden komean käppyrän. Muuta meille ei tarttunutkuaan matkaan, vaikka kasvivalikoima oli todella kattava ja kruunulliset taistot hurmaavia.
Siniriutasta suuntasimme Akvaario Kurkeen, josta bongasin kukkaron harmiksi samoja siimoja kuin Leppävaariossa. Joku "savusiimaevä" se oli. Täytyy ottaa selvää kalasta, kun saan Atlaksen käteeni. Hintaa oli parikymppiä edullisempi kuin Leppiksessä ja yksilöt olivat NIIN komeita että pakkohan niitä oli ostaa. Koitimme tihrustaa kaksi eri sukupuolta olevaa, mutta ken niistä oikeasti tunnistaa. Kurjessa oli myös tosi hauskoja lehväkaloja, aksolotteja ja kuten aina valtava tarjonta. Hieno paikka!

Kurjesta suuntasimme Akvaariokeskukseen, harmittaa kun ajoimme sitten Marin puodin ohitse, sielläkin olisi saattanut olla ostettavaa. Akvaariokeskuksessa oli avaraa, pari myyjääkin extrana, joten Petrikin kerkesi jutulle. Muutama kiinnostava kohde löytyi; salamanteriplekoja, suklaakirjoahven, hohto- ja rusokiilakylkiä, mutta tälläkertaa ne jäi akvaarioihinsa.

Kello oli jo kolme kun vihdoinkin pääsimme takaisin huutokauppapaikalle. Onneksi joitakin artikkeleja oli vielä huutamatta ja pääsimme mukaan vauhtiin. Huutamiset jäi huutamatta omalta kohdalta, sillä kauppoihin meni jo parisensataa euroa. :roll:
Emme sitten tuoneen mitään myyntiin, sillä suurinosa kaloista ja kasveista menee tulevaan tonniseen.
Keräsimme jääneet TAS:sin kamppeet poies ja pääsimme matkaan kohti kotia. Matkalla haettiin muutama XL-kanto, eräältä harrastajalta.
Linnatuulessa make jäi pois, viskattiin Fisukki kotiinsa ja kaloja kotiuttamassa olimme kahdeksan aikaan.

Kiitoksia HAS:sille huutiksen järjestämisestä ja matkalaisillemme hyvästä seurasta. Mukavaa oli. :)
Fisuliina
Senior Member
Senior Member
Viestit: 779
Liittynyt: 19:45, 26.02.2006
Akvaarioseurat: HAS, Ciklidistit
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Fisuliina »

Carmila kirjoitti:Ja olisi ollut vieläkin opiskelijaystävällisempi hinta, jos mies ei olisi kalvennut siinä 39:ssä niin pahasti, että katsoin parhaaksi lopettaa. Vieläkin harmittaa, että lopetin!

Riccian kääpiömuodosta tuli maksettua 17€, ja se hiukan kirpaisee, heräteostos kun oli.
Rehellisesti täytyy tunnustaa, että sillä hetkellä mulla oli vain 40 euroa lompakossa (lähdin automaatille huudon jälkeen), joten jos olisit huutanut 41 niin olisin joutunut lopettaa.. :mrgreen:

Tuo kääpiöriccia oli muuten minulta kotoisin.
Marjis
Member
Member
Viestit: 290
Liittynyt: 10:54, 11.03.2006
Akvaarioseurat: LAS
Paikkakunta: Lahti
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Marjis »

Marketista tarttui mukaan kääpiövallua ja huutokaupasta aivan jättikokoinen pistia. Siinähän ne huutisostokset sitten olikin. Marin putiikissa poikettiin vielä pois lähtiessä, sieltä ostin blyxa japonicaa (nousi niin hirveisiin hintoihin huutaessa, että mielummin ostin sitten pienemmän alun kaupasta), vedenparannusainetta ja kasvipihdit.

Näköjään Muffen kuvista löydyn ainakin kolmesta otoksesta.
rain-
Katalysaattori
Katalysaattori
Viestit: 3519
Liittynyt: 02:55, 04.11.2001
Sukupuoli: N/A

Viesti Kirjoittaja rain- »

Itse en ostanut huutokaupasta mitään, muutaman kohdalla teki mieli ruveta kisaamaan, mutta kun oli jo valmiiksi kylmälaukullinen akvaarioliikkeistä mukaan tulleita kasveja ja pari ulkosuodatinta, niin ei tehnyt mieli lisätä kantamusten määrää tämänpäiväiselle kotimatkalle.

Kiitokset kaikille jotka minun kasvejani huutelivat, toivottavasti kasvit ymmärtävät sitten lähteä kasvamaan reippaasti ja tuuheasti. :)
frank
Member
Member
Viestit: 363
Liittynyt: 07:25, 12.02.2003
Paikkakunta: Helsinki HAS

Kaloja

Viesti Kirjoittaja frank »

Joopa, 20 neontetraa , 7 kuparimonnista , 20 neonsateenkaarikalaa,
kasa platyja. Eli ne jotka ovat olleet "ostoslistalla" jo jonkin aikaa.
Vielä 80 neontetraa on hankinnassa ja sitten on kaikki.
Toistaiseksi...
[:I]
Tyhmä saa olla muttei köyhä!
mairea
Junior Member
Junior Member
Viestit: 86
Liittynyt: 00:05, 07.03.2006
Paikkakunta: Järvenpää

Viesti Kirjoittaja mairea »

Harmillisesti hajos auto kun olin lähdössä huutikseen ja jouduin tulemaan junalla, joten suuremmat ostokset jäi tekemättä ja mukaan tarttui vaan kasveja. Niitä tosin lähdin hakemaankin.
Intianvesitähdikki 'rosanervigiä', nauhavesihyasinttia, eicchornia diversifoliaa, ja tavallista vallua säkillinen. Leppävaariosta aaltoverkkolehti ja pantterimiekka (näitä en huutiksesta uskonut saavani yhtä kukkaroystävälliseen 3 euron hintaan.. ;) )
Harmitti myös se, että kun tulin n. 10 min myöhässä paikalle, oli marketti jo kasveista lähes tyhjä. (pikku parannusehdotus tähän, ois hienoa jos markettimyytävät kasvit olis jaettu niin, että toisellakin tauolla olisi uutta myytävää).
Jotkut huutamatta jääneet kasvit jäi myös vähän kaivelemaan, mutta kaikenkaikkiaan oikein mukava ensimmäinen huutiskokemus. :)
elisa83
Member
Member
Viestit: 294
Liittynyt: 22:04, 06.09.2006
Akvaarioseurat: has
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: kirkkonummi

Viesti Kirjoittaja elisa83 »

Ostin marketista kapeamiekkakasvin taimen ja huusin itselleni 10kpl helmisukarapuja ja 6 vihersukarapua..

Valitettavasti näyn aika monessakin kuvassa.. :roll:
Kaksinkertainen rapula( 67l & 27l) :D ja kaksi seropia

-Kasveja ei voi ikinä olla liikaa-
llFiSull
Member
Member
Viestit: 396
Liittynyt: 10:07, 15.06.2005
Paikkakunta: Mikkeli

Viesti Kirjoittaja llFiSull »

Näyimpä minäkin Muffen kuvissa. En usko että kukaan minua tiesi/tunsi.
Ostokset kääntyivät kasvien puolelle. Rasvalehteä, konnanputkea, jotain punaista rotalaa, rusolehteä ja ison pistian sain ostettua.
Ostamatta jäi papukaijalehti, vauvankyynel, blyxa japonika ja punainen tiikerilumme, koska muutkin sattuivat haluamaan juuri nuo kyseiset kasvit, jolloin hinnat nousivat liian suuriksi. Säästeliäs kun olen, en raaskinut huutaa.. 70e oli mukana, käytin 30e.
Kalojakin teki mieli huutaa mutta koska mukanani ei ollut lämpölaukkua tai vastaavaa en tahtonut ostaa.

Kiitos paljon järjestäjille! Oli kiva päivä vaikka vähän räkätaudissa olinkin.. :roll:
Never mind the dog, beware of the owner.
440L + 25 kilogrammaa koiraa.
MarjaR
Junior Member
Junior Member
Viestit: 161
Liittynyt: 09:11, 21.09.2003
Paikkakunta: Lappeenranta

Viesti Kirjoittaja MarjaR »

Meille mukaan tarttui vihersukarapuja 2 x 12kpl ja niiden seassa upeita kasveja, pallokalapaita, mangrovea, miekkakasveja, pyörölehteä, kanto, monimetallivalaisin... ja vielä jotain, mutta ei nyt tule mieleen. Rahaa meni törkeästi, mutta onneksi osan rahoista sai takaisin myydyistä tuotteista. Lisäksi leppävaariosta tarttui mukaan kalanruokaa ja lannotetta. Kiitokset mukavasta seurasta!
Elämää eivät ole ne päivät, jotka ovat menneet vaan ne, jotka ovat jääneet mieleen.
Carmila
Member
Member
Viestit: 491
Liittynyt: 02:12, 19.03.2006
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja Carmila »

Fisuliina kirjoitti:
Carmila kirjoitti:Ja olisi ollut vieläkin opiskelijaystävällisempi hinta, jos mies ei olisi kalvennut siinä 39:ssä niin pahasti, että katsoin parhaaksi lopettaa. Vieläkin harmittaa, että lopetin!

Riccian kääpiömuodosta tuli maksettua 17€, ja se hiukan kirpaisee, heräteostos kun oli.
Rehellisesti täytyy tunnustaa, että sillä hetkellä mulla oli vain 40 euroa lompakossa (lähdin automaatille huudon jälkeen), joten jos olisit huutanut 41 niin olisin joutunut lopettaa.. :mrgreen:

Tuo kääpiöriccia oli muuten minulta kotoisin.

Lyö vielä lyötyä! :mrgreen:
allablaze
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 1291
Liittynyt: 18:52, 10.11.2003
Akvaarioseurat: TAS
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Kaustinen

Viesti Kirjoittaja allablaze »

JukkaV kirjoitti:Mulla olisikin yllätys muhimassa. Se tulee ehkä jo tamperelaisten syyshuutokauppaan...
Tuonne minäkin kyllä järjestän itseni vaikka väkisin :D
Tarvitsemme eniten rakkautta silloin kun sitä vähiten ansaitsemme.
lehtis
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 1560
Liittynyt: 16:35, 04.01.2005

Viesti Kirjoittaja lehtis »

Olis ihan mielenkiintoista päästä edes TAS:sin huutokauppaan. Jos vaikka jokin kimppa kyyti veisi sitten syksyllä (allablaze [;)] ) tai sitten voisi tiedustella josko Alajärveläisiä kiinnostaisi lähteä reissuun.
noel.runeberg
Member
Member
Viestit: 311
Liittynyt: 14:59, 11.04.2006
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: kauniainen

Viesti Kirjoittaja noel.runeberg »

Olin minäkin kurttumelalehtien perässä mutta maketzu jos olit se setä joka istui siinä semmosen pojan[minun)vieressä huusit kyllä liian kovat hinnat...
Monnisfriikki!! 250l
Sekä hölmö koiramme
Get a life or die tryin
Leppis
Junior Member
Junior Member
Viestit: 147
Liittynyt: 16:30, 04.02.2002
Paikkakunta: Helsinki, HAS

Viesti Kirjoittaja Leppis »

Huusin ison kirjavan lehtikalakoiraan 300 litraiseeni. Jos entinen omistaja liikkuu AW:ssä, niin olisi kiva kuulla kalan historiasta, esim. ikää ja onko kutenut koskaan.
riksu70
Senior Member
Senior Member
Viestit: 725
Liittynyt: 15:52, 17.09.2005
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Heinola

Viesti Kirjoittaja riksu70 »

Joo seuraavaan huutikseen minäkin järjestän ajoissa lapsenvahdin ja otan itseni lisäksi 4 Mikkeliläistä mukaan.Tuntuu olevan kivoja shoppailumatkoja.Elikkä Syksyllä siis on TAS?Ymmärsinhän oikein.
pikku-tatti
Senior Member
Senior Member
Viestit: 545
Liittynyt: 14:27, 01.10.2006
Akvaarioseurat: tas
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja pikku-tatti »

riksu70 kirjoitti:Joo seuraavaan huutikseen minäkin järjestän ajoissa lapsenvahdin ja otan itseni lisäksi 4 Mikkeliläistä mukaan.Tuntuu olevan kivoja shoppailumatkoja.Elikkä Syksyllä siis on TAS?Ymmärsinhän oikein.
Juuri niin.
540l, 180l ja Minttu-koira <3
partis<3
Senior Member
Senior Member
Viestit: 673
Liittynyt: 14:08, 24.03.2006
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja partis<3 »

:mrgreen: ROFL LOL (kaikki muut mahdolliset repeämistä kuvaavat hymiöt tähän). Mies tuli kauhuissaan herättämään minua seitsemän aikaan että banjomonni (huutiksesta ostettu) on kuollut. Oli kuulemma pulputin lakannut kierrättämästä vettä yöllä, eikä monni liikkunut enää. No, minä menen katsomaan. Kala ei liikkunut, vaikka sen otti käteen, eikä se näkynyt hengittävän. No, totesin että voi ei ja mietin että ei sitä varmaan mitenkään enää saa elvytettyä. Onneksi minulla on tapana viskata kuolleet kalat vielä hetkeksi veteen ennen roskikseen viemistä (en suostu uskomaan helpolla). Monnihan lähti uimaan!

Mies tuli ihmeissään katsomaan kun minä räkätän vessan lattialla että sekosko se. Nyt minä ymmärrän sen kun joku täällä sanoi että noiden päällä voi hyppiä ilman että ne reagoivat mitenkään. :mrgreen:
40l, 65l, 128l (80x40x40) ja 300l (120x50x50)
Blogi
millia
Katalysaattori
Katalysaattori
Viestit: 5666
Liittynyt: 16:10, 10.11.2001
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Hämeenlinna
Viesti:

Viesti Kirjoittaja millia »

Pari tuntia sitten tulin kotiin. Thompsonin ja Vesieläimen ultimate akvaariokauppa tourilla (kiitokset siitä!) tarttui mukaan Akvaariokeskuksesta 2 juovakääpiöahventa ja Siniriutasta 2 taistelukalaa. Oli vähän jännää että miten ne selviää vuorokauden pussissa, mutta ei olisi kannattanut stressata. Kalat olivat ihan samassa kunnossa vuorokauden matkustamisen jälkeen kuin olisivat olleet tunnin reissun jälkeen, eli hengissä ja pirteinä.

Huutokauppaan päästiin tosiaan vähän myöhässä. Oikeastaan hyvä niin, sai purettua pahimman shoppailuvimman cityyn niin sain hillittyä itseni huutelemasta mitään oikesti tarpeetonta...en huutanut mitään, nautin vain tunnelmasta.
Kiitokset taas kerran HAS:lle hyvin järjestetystä huutiksesta!
Sami
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 1889
Liittynyt: 15:47, 06.11.2001
Akvaarioseurat: HAS, Labyrinttiyhdistys
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Sami »

Tätä miestä syö aivan käsittämättömän paljon, ettei päässyt huutokauppaan huutamaan. Aamulla ehti juuri ja juuri viedä muutaman kasvipussin myyntiin.

No, kuka tunnustaa huutaneensa sen liekkisammalen, jota minäkin olisin tullut tavoittelemaan?
-Sami-
pikku-tatti
Senior Member
Senior Member
Viestit: 545
Liittynyt: 14:27, 01.10.2006
Akvaarioseurat: tas
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja pikku-tatti »

Sami kirjoitti: No, kuka tunnustaa huutaneensa sen liekkisammalen, jota minäkin olisin tullut tavoittelemaan?
Marihan sen huusi [;)]
540l, 180l ja Minttu-koira <3
JukkaV
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 3249
Liittynyt: 13:24, 06.11.2003
Akvaarioseurat: Turun akvaarioystävät
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: Tuusula ja Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja JukkaV »

Oliko se liekkisammal se, joka meni 40 eurolla?
Erityiskiinnostuksen kohteena harvinaisemmat synnyttävät hammaskarpit (tällä hetkellä kääpiö-, metalli- ja sirppihammaskarppeja ja seepralimioita) ja monniset (tällä hetkellä mustaselkä-, panda-, pikku-, sihti- ja somamonnisia).
pikku-tatti
Senior Member
Senior Member
Viestit: 545
Liittynyt: 14:27, 01.10.2006
Akvaarioseurat: tas
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja pikku-tatti »

JukkaV kirjoitti:Oliko se liekkisammal se, joka meni 40 eurolla?
Joo :mrgreen:
540l, 180l ja Minttu-koira <3
JukkaV
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 3249
Liittynyt: 13:24, 06.11.2003
Akvaarioseurat: Turun akvaarioystävät
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: Tuusula ja Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja JukkaV »

Se pieni tupsu? Taitaa olla melko arvokas kilohinta. :mrgreen:
Erityiskiinnostuksen kohteena harvinaisemmat synnyttävät hammaskarpit (tällä hetkellä kääpiö-, metalli- ja sirppihammaskarppeja ja seepralimioita) ja monniset (tällä hetkellä mustaselkä-, panda-, pikku-, sihti- ja somamonnisia).
Sami
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 1889
Liittynyt: 15:47, 06.11.2001
Akvaarioseurat: HAS, Labyrinttiyhdistys
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Sami »

JukkaV kirjoitti:Oliko se liekkisammal se, joka meni 40 eurolla?
Kiitos Jukka. :mrgreen: Nyt ei harmita enää niin paljoa, kun tietää ettei itsellä todennäköisesti olisi kantti kestänyt noin korkeaa hintaa huutaa - puhumattakaan lompakosta.
-Sami-
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleistä keskustelua (akvaario)”