Akvaariot ja avio-/avopuolisot

Täällä keskustelu on vapaata, kunhan homma pysyy hyvän maun ja käytöksen rajoissa ja keskustelu jotenkin koskettaa akvaarioita. Muu yleinen keskustelu -> ""Off-Topic" ja äänestykset"-ryhmään.

Valvoja: Moderaattorit

MKM
Senior Member
Senior Member
Viestit: 541
Liittynyt: 09:30, 23.08.2004
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja MKM »

piriki kirjoitti: ...joka tuo auton lavalla kotiin aina uuden moottoripyörän raadon, kun meillä sisätiloissa oleva vesimäärä lisääntyy. Tällä hetkellä ollaan kappalemääräisesti tasoissa... ehdotin, että aletaan kumpikin laskemaan nuo määrät kuutioiden perusteella. Ei kuulemma käynyt 8O.
Siis mitä - ei käynyt vai?! Kuutiot kun kuutiot! :mrgreen:
(kiitokset päivän nauruista!)
srd kirjoitti: ...joka pelkää kuollakseen jokaista ulkomaanmatkaani koska joutuu huolehtimaan akvaariosta
Mulla taas kävi exän kanssa niin, että minä pelkäsin kuollakseni jokaista matkaani, koska ukko huolehti silloin akvaarioista... :roll:
saurama
Valopää
Valopää
Viestit: 1880
Liittynyt: 13:54, 12.06.2002
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja saurama »

-Alix- kirjoitti:...joka kinuaa saisiko mun altaseen laittaa kärsänuoliaisia
...joka kiittää kun olen vaihtanut hänenkin altaasta vedet
...joka ylläpitää, kehittelee ja opettelee merialtaaseen liittyvää tekniikkaa
...joka ruokkii kaikki kalat aina ja ikuisesti. Monta kertaa päivässä.
Mutkun

a) kärsänuoliaiset on viileitä
b) ahistaa ruveta vaihtamaan vettä kun altaita on paljon, ja sitten en saa vaihdetua edes siihen "omaani"
c) miehet tarvitsevat tekniikaa, muuten me emme osaisi mitään
d) syöminen on kivaa, monta kertaa päivässä

niinku...

Sitäpaitsi. En minä haluakaan olohuoneeseen sohvaa vastapäätä akvaariota kun siinä on valkokangas (vaikka ainoita urheilulajeja, joita saattaisin jaksaa katsoa "ruudulta" on kuorma-auto off-road ja ehkä satunnaisesti tractor-pulling). Ei sillä, että olisi ollut kamalasti vaatimuksiakaan kankaan poistamisesta ;) .

Tosin yhdessä vanhassa kämpässä Alppilassa oli ensimmäinen "Pötkö" juuri suoraan sohvaa vastapäätä ja silloin rullamallinen valkokangas laskeutui sitten sen eteen. Ihan hyvä järjestely kun tilaa pienessä yksiössä oli vähän.
Samu Saurama
www.AudioVideo.fi - ilmaiseksi kaikki viihde-elektroniikasta
Höpötys
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 1008
Liittynyt: 15:47, 23.07.2005
Paikkakunta: vsa

Viesti Kirjoittaja Höpötys »

...joka ei tajua, miksi altaita pitää olla monta eikä vain yhtä isoa...
...joka ei suostu hoitamaan kaikkia altaita poissaollessani, vain sen jossa on leevi: "mutku se näytti niin nälkäseltä" :roll: ...
...joka nimesi piikkisilmät Maunoksi ja Lieroksi ja kovasti kertoi nähneensä jomman kumman. Vasta parin viikon päästä kun kysyin niiden muiden nimeä ihmetteli, että mitkä muut, kaksihan niitä vain on. No eikä ole kun 12 kpl!
...joka ei voi ymmärtää miksi kalat saavat ruokansa ennen häntä :mrgreen: , mutta ukkopa pääsee ihan itse ruokakaapille, kalat ei.
...joka valittaa, kun surffailen kalasivuilla ja epäilee vahvasti, että katson salaa miesten kuvia netistä...
...joka valittaa kun meillä ei ole merivesi tai malawiallasta...

jotain positiivistakin:
...joka lupasi jossain hamassa tulevaisuudessa ostaa mulle iison, ainakin 2,5 metrisen, altaa jotta saan kiekkoja...ja samalla lupasi ostaa vielä koiruudenkin. Eipä ressukka tajunnut paljonko rahaa noihin palaa 8-)
sos-84
Member
Member
Viestit: 415
Liittynyt: 17:19, 05.02.2006
Paikkakunta: P-pohjanmaa

puolisot

Viesti Kirjoittaja sos-84 »

...joka jokaisen vedenvaihtosession jälkeen toteaa, "tuo oli sit viimeinen vedenvaihto tässä talossa"

...Valittaa kun 63l akva on olohuoneessa. "miten sit suu pannaan ku toi posahtaa!?"(240l vein suosiolla kodinhoitohuoneeseen...)

..."laminaattilattia ei kestä sit pisaraakaan vettä"

...Kun surffailen netissä kuuluu "joko laitoit akvat myyntiin?" tai "miten sä jaksat kaiket päivät surffata noilla silakkasivuilla?!"

... "tuonkin akvan tilalle passais sohva"

... Miehen piti saada toinen koira ku mä hommasin toisen akvan. Ja akvaariot kuulemma samalla perusteella pitäis sijoittaa ulos, kun koiratkin on ulkokoiria.

...pitää kaloja kalliina vaikka todellisuudessa kerron VÄHÄN pienemmän summan mitä ne oikeesti maksaa.. :roll: (esim. yks pleko makso päälle 60e, mieheni luulee sen maksaneen 15e... ja oli kuulemma KALLIS!) :mrgreen: Näin säilyy rauha maassa.

lista on loputon ja lohduton... 8O
Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta!
http://kuvablogi.com/blog/5069/
srd
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 2010
Liittynyt: 13:11, 28.09.2005
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Kerava

Viesti Kirjoittaja srd »

MKM kirjoitti:Mulla taas kävi exän kanssa niin, että minä pelkäsin kuollakseni jokaista matkaani, koska ukko huolehti silloin akvaarioista... :roll:
Heheh, meillä ukko kyllä kitisee ja vinkuu, mutta myös tietää että jos plekoille tai gekoille käy jotain niin siitä itkusta ei tule loppua. :mrgreen:

Nimim. Vieläkin itkettää keväällä kuollut partamonni
Mirde
Member
Member
Viestit: 263
Liittynyt: 18:27, 27.10.2004
Paikkakunta: Seinäjoki

Viesti Kirjoittaja Mirde »

..joka teki vuoden akvaariojalustaa (alkoi kuulemma oksettaa jo koko akvaario ennen, kuin oli alustakaan valmis... :roll: ) ja saatuaan sen valmiiksi hurahti akvamaailmaan itsekin

..joka ensimmäiseltä toisen akvaharrastajan kyläreissulta kotiinpalattaessa vannotti, että meille EI sitten tule toista akvariota ikinä, eihän?

..ja joka oli vaihtamassa "sitä toista" kiivaasti suurempaan, sillä JOS nyt kerran piti toinen saada, niin miksi noin pieni... :mrgreen:

..ja joka muistuttaa tunnollisesti viikonlopun lähestyessä, että voitaisiin vaihtaa ne vedet kimpassa, niin sujuu paremmin. 8-)

..joka kuitenkin jaksaa ihmetellä, mitä noin mielenkiintoista voi olla netin kalajuttusivuilla, että sinne pitää mennä joka päivä. :P

Ei siis kovin paha tilanne! :D
Elme
Junior Member
Junior Member
Viestit: 190
Liittynyt: 12:53, 21.12.2005
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Elme »

Exä oli sitä mieltä, että meikällä on prioriteetit hukassa kun teen kaloille ja rotille liha/kalapitoista ruokaa mutta en hänelle.

Nyxä on raahattu akvamaailman syövereihin ja löytyy tältäkin palstalta ainakin satunnaisesti. Hälle on toka akvaario tulossa parin viikon sisään, vaikka vielä n. puoli vuotta sitten ymmärrys ei millään meinannut riittää siihen, että istuin tunteja päivässä töllöttämässä akvaarioon.

(meiän kämppä tulee näyttämään kivalta sitten kun joku päivä saamme moisen. Rottia, natalhiiriä, akvaarioita, koira, viljakäärme ja kääpiösiili ovat ainakin listalla.)
"There are many things that we would throw away if we were not afraid that others might pick them up."
Tittis
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 1307
Liittynyt: 19:55, 25.12.2003
Paikkakunta: Järvelä

Viesti Kirjoittaja Tittis »

Ai meilläkin ukko on innostunut että joku käärme pitää saada. Ja "semmosia käärmeen näkösiä kaloja akvaarioon". Tietty mahdollisimman kummallisia otuksia, että voi sitten kavereille sanoa, että kato ku komee :mrgreen:

Onpa tuo tuosta nykysestä isostakin akvasta sanonut kun ekan kerran näki(oli vielä täyttövaiheessa), että kylläpäs onkin komeen kokonen, hieno. Ja yhtynyt mielipiteeseeni, että ei tuommonen 60l. ole alkuunkaan mikään kunnon akvaario. Ja kun joskus omistetaan omakotitalo, niin sitten voi kuulemma hommata isommankin, kun on kerta tilaa. Että jos mä hoidan niin hänelle sopii.. Niin ja hevonen meille tulee myös, se on sentään, uskomatonta kyllä, molempien ostoslistalla :mrgreen:

Ja rottiakin on itsellä ollut, ja jossain vaiheessa otan pari tyttörottaa. On ihania otuksia, kun koiria minikoossa, oppii kaikkea kivaa ja tosi seurallisia. Nii ja onhan ne tietysti "rock", mieskin voi semmosta paijata,mutta että jotain HAMSTERIA...
*laa la laa*
Elme
Junior Member
Junior Member
Viestit: 190
Liittynyt: 12:53, 21.12.2005
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Elme »

Aa, hevosen unohdin muuten kokonaan, sellainen munkin on oikeasti pakko jossain vaiheessa saada. Mutta ei ehkä lähimpään kymmeneen vuoteen ainakaan.

Wottia wottia, itselläni tällä hetkellä 5 neitoa *sytänsytän* Just tuossa vieressä touhottavat. Ja onhan tuo puoliskakin menettänyt sydämensä rattusille ihan täysin, kukapa ei. Ja joo, rottaa voi tosiaan raavas äijjäkin silitellä ja sylitellä ilman että itsetunto menee, se on siitä kätevä elukka.

---

Äippä ja iskä ovat sitä mieltä, että mun ei tarvitsisi oikeastaan täyttää koko heidän taloaan elukoilla... Mun vedenvaihto mukamas kastelee lattian. Ja akvatarvikkeita ei tarttis mukamas kylvää ympäri taloa. Tänään meni isukilla hermo, kun yks suodattimenrotisko oli toista viikkoa palasina keittiössä. Ai niin, ja pakkaseen ei kuulemma uskalla katsoa, kun sen sisällöstä ei ikinä tiedä onko se tarkoitettu kaloille, rotille vai ihmisille. Ja mukamas on liikaa, että yksi huone talossa (jossa asuu hei vakituisesti 2 ihmistä ja loma&viikonloppuasuu 1-2 lisää ja huoneitakin on jotain 8 ) on pyhitetty yksinomaan rotille. Ja sit kylppäriin on kuulemma ikävä mennä, kun se on joko täynnä sankoja/letkuja taikka kuivumassa olevia rottahäkkejä. Plää.
"There are many things that we would throw away if we were not afraid that others might pick them up."
-Tassu-
Senior Member
Senior Member
Viestit: 669
Liittynyt: 18:54, 11.05.2006
Akvaarioseurat: Labyrinttiyhdistys, Lapin Akvaristit
Paikkakunta: Rovaniemi

Viesti Kirjoittaja -Tassu- »

Hmm..puoliso..? Ai niin, se..

..jonka mielestä kalan paikka on fileroituna pannulla :(
..jonka mielestä akvaarion ainoa hyvä puoli on, että vaimo viihtyy kotona
..joka yrittäessään olla avulias kaataa koko purkillisen kalanruokaa akvaarioon
..joka heittää pakastimesta pois "ne epämääräiset mössöt" tehdäkseen tilaa turkin muokkausta odottavalle ketunraadolle :mrgreen:
..joka onnistuu tappamaan kalanpoikaset syöttämällä niille pilkkireissulta tähteeksi jääneet kärpäsentoukat
..joka käyttää kaapista löytämiään ämpäreitä ja vaahtomuovia auton pesuun
..jonka ryyppykaveri ei erota akvaariota WC-pöntöstä 8O

..juuei, ei ole ikävä! :mrgreen:
Koira, käärmeitä, liskoja, hiiriä, sirkkoja, kaloja, rapuja, kotiloita, sekä pari poroa. "Milloin alatte periä tänne pääsymaksua?" kysyi lapsen kaveri meillä käydessään..
Zessu
Senior Member
Senior Member
Viestit: 592
Liittynyt: 20:47, 01.06.2005
Paikkakunta: Maksjoki (Lohja)

Viesti Kirjoittaja Zessu »

fisuli kirjoitti: No vastapainoksi minä taas en ymmärrä miksi pitää ladata kaikki sarjat netistä sitä mukaan kun ilmestyy jenkeissä ja sitten itse väsätä niihin subit, vaikka voisi ihan hyvin odottaa vuoden-pari ja katsoa ne valmiiksi tekstitettyinä televisiosta... :roll:
Just niin, mäkään en ymmärrä tuota, mutta antaa rauhassa ladata ja hääräillä, niin saanhan rauhassa hääräillä altaitteni kanssa. Ja kunhan aina välillä hankin tai ainakin suunnittelen hankkivani joitain äärimmäisen rumia otuksia altaisiin, niin pysyy puoliso tyytyväisenä ja voi kertoa vieraille, että meille tulee niin ja niin hurja peto kohta.. :P
-Ansku
Tittis
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 1307
Liittynyt: 19:55, 25.12.2003
Paikkakunta: Järvelä

Viesti Kirjoittaja Tittis »

Tuo on kyllä mainiota, että miehen saa kiinnostumaan akvaariosta, kun kertoo kuinka komeita plekoja ja muita omituisuuksia VOIS ottaa JOS olis tilaa. Ja kun joku kaveri tulee kylään, niin esitellään tietävänä, että joo noi on imumonneja, ja noi on sitten noita haarniskamonneja, niistä tulee aika isoja..heh..
*laa la laa*
Zessu
Senior Member
Senior Member
Viestit: 592
Liittynyt: 20:47, 01.06.2005
Paikkakunta: Maksjoki (Lohja)

Viesti Kirjoittaja Zessu »

^ Miehet on siitä niin mukavia otuksia, kun ne on aika pitkälti ohjailtavissa :P
-Ansku
draconella
Starting Member
Starting Member
Viestit: 13
Liittynyt: 21:35, 03.04.2006

Viesti Kirjoittaja draconella »

Meillä on se että molemmat ollaan liian akvaariohulluja :D
rullarapu
Member
Member
Viestit: 298
Liittynyt: 23:09, 16.05.2005
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja rullarapu »

piriki kirjoitti:
ehdotin, että aletaan kumpikin laskemaan nuo määrät kuutioiden perusteella. Ei kuulemma käynyt 8O.
Äiks :mrgreen: :mrgreen:

Meiltä löytyy tyyppi, joka:
-ei kommentoi tekemiäni akvaarioon liittyviä ostoksia, paitsi tyyliin "mihin meinasit sellaisen saada mahtumaan" (kämppä sisältää siis tuhdit 30 neliötä) 8-)
-ei osallistu tekemiini ostoksiin rahallisesti (varmaan siksi koska en pyydä)
-ei osallistu millään tavalla akvaarion hoitamiseen/kalojen ruokkimiseen paitsi vedenvaihtourakkaan äärimmäisen pakon edessä :frown:
-ei ole aktiivinen kalojen touhujen seurailija, toisinkuin meikä joka istuu persiin puuduksiin akvan edessä
-ei varmaankaan tiedä mitä räkmix sisältää, mitä kalat yleensäkin syövät ja kuinka paljon
-jaksaa jauhaa minulle mopon moottorin rakenteesta *ei-vois-vähempää-kiinnostaa!!!* :x
-jaksaa vinistä sisäilman kosteuden hälyttävästä mukamas-noususta ja homevaarasta

...mutta:
-siitäkin edestä tykkää esitellä akvaariota ystävilleen
-tulee mielellään seurailemaan kaloja kun jaksan muistuttaa
-suree, kun kerron että kala kuoli (varsinkin nyt kun hänen lempikalansa juuri kuoli :cry: )
-kysyy miten poikaset jaksavat
-tunnollisesti siirtää ottamani akvaariokuvat koneelle ja nimeää ne asianmukaisesti (toisella kone, toisella akvat ja kone, reilu peli vai mitä :mrgreen:)

-ja (mikä parasta:) maksaa sähkölaskut :mrgreen:
Ex-kiekkoilija...
helzy
Junior Member
Junior Member
Viestit: 239
Liittynyt: 00:08, 18.04.2005
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Porvoo
Viesti:

Viesti Kirjoittaja helzy »

- Exäni kauhisteli jo ensimmäistä 100 litraista, mutta taipui nopeasti toiseenkin altaaseen. Tosin, lähti kävelemään, kun hankin 250 litraisen (oli siinä pohjalla muutakin). :mrgreen:

- Nyxä sanoo aina, että on kiva, kun on tuommoinen harrastus.
- Tahtoisi auttaa, muttei vielä osaa (yritti putsata suodatinta, muttei saanut sitä auki)
- Kehuu altaideni hienoa uutta sisustusta, vaikkei siinä näkisikään todellisuudessa mitään muutosta entiseen
- Jännittää postissa saapuvien omppukotiloiden kuntoa
- Lähtee akvaariokauppoihin mutisematta (jännän näköisiä kaloja on olemassa!)

Tässä muutamia. Oikein mukavasti ylipuhuttavissa. On muuten käynyt mukanani koiranäyttelyissä monta kertaa ja eilen jopa lupautui opettelemaan, että kuinka esitetään koira näyttelyissä! Kiertää myös agilitytreeneissä mukana.
Ja mikä parasta: ei sano ei lähes millekään koira/akvaarioharrastukseen liittyvälle! Ei myöskään sille, että nuorempi koirani tulee saamaan pennut talvella. :mrgreen:
Täydellistä siis. Tai no...
Juttelee autolleen kuin rakkaalleen. (tämä nyt on pieni vika)
~200 litraa tetroja, kaksi Shetlantilaista "lammas"koiraa ja Belgianpaimenkoira Malinois. :)
http://sinisetotukset.blogspot.com/
-Tassu-
Senior Member
Senior Member
Viestit: 669
Liittynyt: 18:54, 11.05.2006
Akvaarioseurat: Labyrinttiyhdistys, Lapin Akvaristit
Paikkakunta: Rovaniemi

Viesti Kirjoittaja -Tassu- »

Puolisoa ei siis enää ole, mutta on lapset, jotka..

..soittavat töihin kysyäkseen, onko kattilassa oleva ruoka tarkoitettu heille vai kaloille :)
..yrittävät juoda artemiankasvatukseen tarkoitettua suolavettä
..osaavat vedota rahaa tarvitessaan siihen, että "riittihän sitä tuohon uuteen suodattimeenkin"
..syöttivät pienenä kaurapuuronsa miljoonakaloille, "kun ne tykkäs siitä enemmän"
..kertovat kalareissulta tullessaan, että sulkasääskikausi on alkanut
..keksivät innolla nimiä uusille kaloille
..esittelevät kaloja kavereilleen
..järjestävät juhlalliset hautajaiset kuolleelle kalalle
..siivoavat mieluummin akvaarion kuin oman huoneensa :?
..herättävät aprillipäivän aamuna sanomalla: "Äiti, miksi eteisen lattialla on noin paljon vettä?" 8O
..ostavat syntymäpäivälahjaksi kolme tiikerinuoliaista 140-litraiseen :|
..bongaavat metsästä akvaarioon sopivia kiviä ja kantoja

sekä koira, joka..
..ei alkuunkaan ymmärrä, miksi ihmiset istuvat aina nenä kiinni jossain lasilaatikossa :mrgreen:
Koira, käärmeitä, liskoja, hiiriä, sirkkoja, kaloja, rapuja, kotiloita, sekä pari poroa. "Milloin alatte periä tänne pääsymaksua?" kysyi lapsen kaveri meillä käydessään..
Kaiku
Senior Member
Senior Member
Viestit: 795
Liittynyt: 13:45, 04.10.2004
Paikkakunta: Keski-Pohjanmaa

Viesti Kirjoittaja Kaiku »

Avo, joka
- yrittää ilmeisesti kohteliaisuuden vuoksi olla kiinnostunut akvaarioista
- satunnaisesti innostuu jostain lasintakaisista tapahtumista (viimeksi lauantaina, kun purkista löytyi miniatyyrikokoinen inkkarin poikanen)
- auttaa tarvittaessa siivouksessa / ruokinnassa jne.
- on "antanut luvan" ottaa isomman akvaarion kunhan talon remppa on olohuoneen osalta tehty
- on "antanut luvan" laittaa pienempi allas makuuhuoneeseen kunhan se on rempattu valmiiksi
- on kätevä käsistään ja rakentelee jalustat ym. viritykset pyydettäessä

Vastapainoksi minä sitten
- kuuntelen metsästysjutut ja olen edes hitusen kiinnostuneen näköinen
- en mutise pakkasessa olevista variksen / sorsan / kanin raadoista, joita HÄNEN koiransa koulutus vaatii...
- koitan parhaan kykyni mukaan autella noissa remontti / rakentelujutuissa
- en huomauttele metsästysharrastuksen hinnasta

Eli ei hassumpi ukko täällä :mrgreen:
Be merrier with a terrier!
MesTa
Starting Member
Starting Member
Viestit: 10
Liittynyt: 14:27, 09.06.2006

Viesti Kirjoittaja MesTa »

- joka valitsee autonpesuun aina juuri sen ämpärin jonka kylkeen olet huolella KISSANKOKOISIN kirjaimin tekstannut akvaario

mutta totuuden nimissä on kyllä kerrottava että meilläkin
-esitellään innolla vieraille "vaimon purkkeja"
-on nimetty kaikki partamonnit koska ne on symppiksiä ( eli äreitä, partaisia ja rumia)
-haluaisi ehdottomasti siipisimpun eikä halua ymmärtää miksen voisi hankkia sille merivesiallasta
-jaksaa kysellä koska partikset saa taas pentuja
Liinanen
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 1273
Liittynyt: 18:18, 26.08.2004
Paikkakunta: Vantaa
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Liinanen »

Nyt täytyy kyllä kehaista omaani vähän :D Hän on ollut akvaarioalalla ja tietotaitoakin löytyy. On harrastellut akvaariota ennen kuin tavattiin kolmisen vuotta sitten ja toi tullessaan kotiimme 450 litraisen altaansa. No, minä omin sen ja hän katselee vierestä kun minä touhuan. Kantaa aina kiltisti uusia altaita, hiekkaa ym eikä ole koskaan vielä sanonut mihinkään hankkeeseeni ei. Eilen kun haimme kiekot niin hänenkin mielenkiintonsa heräsi taas ja oli aamulla seuraillut uusien kiekkojen vointia. Minä hoidan vedenvaihdot ym rutiinit ja hän laittaa silläaikaa ruokaa lapsille jne. Olen monesti miettinyt että kuinkakohan monta allasta voisin tänne tuoda ennenkuin hän pistäisi hanttiin :mrgreen:
Berdie
Junior Member
Junior Member
Viestit: 190
Liittynyt: 22:18, 22.07.2005
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Berdie »

Liinanen
Kuulostaa liian hyvältä. :D
129 litran tankki + kissa + kanit + marsut + akaattikotilot + lehtokotilot + sagriinikotilot + omenakotilo + jättiläistuhatjalkaiset
MISAKAN
Junior Member
Junior Member
Viestit: 61
Liittynyt: 18:46, 28.02.2006
Paikkakunta: HÄMEENLINNA

Viesti Kirjoittaja MISAKAN »

:D :D :D
Aika tutunkuuloisia ukkoja...vaikka meillä kyllä miehestä näyttää tulleen akvaristi ihan samassa suhteessa kuin mitä on litroja taloon tullut. Oli vissiin liian pientä 150, sitten 250 litraisen tuijottelu. 500 litraa ja Kiekot ja plekot vasta sai ukon aiheesta kiinnostumaan. Ja tietysti se kaikki tekniikka, vaikka toisaalta enpä olisi niiden kanssa yksin pärjännytkään.

Enpä olis tosiaan uskonut. Mutta mahdollista se on...
Höpötys
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 1008
Liittynyt: 15:47, 23.07.2005
Paikkakunta: vsa

Viesti Kirjoittaja Höpötys »

(tapahtui tänään)

Ukko, joka sanoi isojen pulskien piikkisilmien sopivan loistavasti mato-ongelle syötiksi! Jos ei nappaa, niin voi pulauttaa takaisin altaaseen, jos "madot" sitoo solmulla koukkuun. 8O

Hoito koira, mikä ei voinut alkuunkaan ymmärtää, että kesken altaan vedenvaihdon ja kasvien karsimisen ei voi lähteä lenkille. Saatikka sitä, miksi ruokaa ei anneta vaikka ruoka-aika meni jo [:I] . Tyytyväinen lenkitetty ja syötetty koiruus päätyi lopulta altaan eteen ihmettelemään mikä siinä on niin mielenkiintoista ja jäi hypnoottisena tuijottamaan allasta pitkäksi toviksi. Ehkä sille valkeni akvaarioharrastuksen salaisuus? :mrgreen:
rullarapu
Member
Member
Viestit: 298
Liittynyt: 23:09, 16.05.2005
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja rullarapu »

Kun meidän taloudessa esiteltiin ukolle mattosuodattimen salat, niin ensimmäisenä kysyttiin että "mitä hyötyä siitä muka on" (no-juurihan-minä-selitin) ja toiseksi että "tuleeko siitä sininen??? Minne sä meinasit tuon laittaa kun se loistaa tuolta kilometrin päähän?" Yritäpä siinä selittää että siitä tulee hyvin pian (hieman miehen mieliksi nopeutetumpaan aikaan eli "jokunen päivä", hehe :mrgreen: ) ruskea eikä suinkaan jää siniseksi.

Rauhoittuihan tuo, ja lähti maalle joten nyt saan puuhastella ihan kaikessa rauhassa :mrgreen: ...ja sitten tuo kyselee että miksi kaikki muutokset tuonne tulee aina silloinkun hän ei ole kotona... :frown: (no jaa-a, miksiköhän.)
Ex-kiekkoilija...
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleistä keskustelua (akvaario)”