Akvaariolle hoitaja/asunto vuokralle

Täällä keskustelu on vapaata, kunhan homma pysyy hyvän maun ja käytöksen rajoissa ja keskustelu jotenkin koskettaa akvaarioita. Muu yleinen keskustelu -> ""Off-Topic" ja äänestykset"-ryhmään.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
silkkitassu
Junior Member
Junior Member
Viestit: 82
Liittynyt: 14:04, 22.04.2004
Paikkakunta: Helsinki

Akvaariolle hoitaja/asunto vuokralle

Viesti Kirjoittaja silkkitassu »

Heis,

Olen kohdannut akvaarioharrastustani haittaavan ongelman. En pääse kotiin 26.6.-24.7.2006 välisenä aikana. Eli tuolle ajalle tarvitsisin asunnolleni vuokraajan, tai mikäli asunto ei kiinnosta, kaloille hoivaajan. Kaloja tulisi käydä ruokkimassa noin 6 kertaa viikossa ja vaihtaa vettä pari kertaa (noin viikon - kahden viikon välein) tuon hoitojakson aikana. Korvauksesta sovitaan sen mukaan, haluaako hoitaja huoneen käyttöönsä vai kävisikö hän vain hoitamassa kalat.

Akvaario on 100l kulma-akvaario, jossa asustaa 2 hunajarihmakalaa, 6 kardinaalitetraa, 8 rubiinitetraa ja 4 leväkatkarapua.

Asunto on Koskelassa Antti Korpin tiellä, noin 10 neliön huone soluasunnosta, jossa yhteinen keittiö ja kylpyhuone yhden kämppiksen kanssa sekä yhteistila 7 muun ihmisen kanssa. Talossa on myös sauna, kerhohuone (jossa biljardipöytä, tv ym.) ja kuntosali. Huone on täysin kalustettu, ja muun muassa radio, tietokone sekä astiat ovat vuokraajan käytettävissä.

Vuokra asunnolle on kaikkiaan 200 euroa kuussa, mutta tästä voidaan sopia ihan sen mukaan miten kalojen hoito onnistuu. Tärkeintä minulle on kalojen selviytyminen, ei niinkään vuokra.

Yhteydenottoja yv:nä, sähköpostiin katja.h.ronka@helsinki.fi tai tähän vastaamalla.

Kaikki ehdotukset otetaan vastaan!!

Kalojen puolesta, Katja
iekku
Katalysaattori
Katalysaattori
Viestit: 1313
Liittynyt: 12:38, 06.11.2001
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja iekku »

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleistä keskustelua (akvaario)”