Ihmettelen vaan..

Tänne ilmoituksia mahdollisista (todennäköisistä) bugeista ym. häiriöistä.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
Sandels_87
Starting Member
Starting Member
Viestit: 11
Liittynyt: 14:12, 28.02.2006
Paikkakunta: Helsinki/Has

Ihmettelen vaan..

Viesti Kirjoittaja Sandels_87 »

Ihmettelen sellaista asiaa kun laitetaan yksityisviestejä keskenään mutta kummasti loppuu ne kesken kerran ottaa yhteyttä ja sitten ei kuulu mitään itse laittaa monesti viestiä kyselee mikä mahtaa olla kun ei vastaa kuitenkin nimimerkki on paljon online tilasassa. Ihmettelen vaan miksei sellaisia ihmisiä voitaisi poistaa monet välttyisi ikävistä asioista.
Didi
Katalysaattori
Katalysaattori
Viestit: 626
Liittynyt: 16:52, 21.10.2001
Paikkakunta: Talo

Viesti Kirjoittaja Didi »

Online-tilasto perustuu viiden minuutin sisällä aktiivisina olleisiin. Voi olla, että käyttäjä on juuri lähtenyt pois palstalta, mutta silti näkyy olevan onlinessa.

Yksi mahdollisuus on, että viesti on yksinkertaisesti jäänyt saajalta huomaamatta. Tällaista voi ilmetä, jos selain estää esimerkiksi uusista viesteistä kertovat pop-upit ja käyttäjä ei huomaa katsoa yläreunan linkistä itse, onko uusia viestejä tullut.

Kaikilla on oikeus olla Aqua-webissä, vaikka ei kirjoittaisi mitään. Kuitenkin on toivottavaa, että jos palstaa seuraa, niin tänne jotain joskus kirjoittaisikin. Toisinaan siivotaan tietyn aikaa käyttämättä (ei edes kirjautumista) olleita käyttäjätunnuksia pois.

Aqua-webin ylläpito ei ota kantaa käyttäjien välisiin asioihin, yksityisviestien sisältöön, eikä Aqua-webin kautta sovittaviin kauppa-asioihin.

Ylläpito vain valvoo, että julkisella puolella kaikki käyttäytyvät ihmisiksi ja keskustelupalsta toimii niin kuin pitääkin.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Bugit ym. ongelmat”