Outoa kohtelua akvaariokaupassa

Täällä keskustelu on vapaata, kunhan homma pysyy hyvän maun ja käytöksen rajoissa ja keskustelu jotenkin koskettaa akvaarioita. Muu yleinen keskustelu -> ""Off-Topic" ja äänestykset"-ryhmään.

Valvoja: Moderaattorit

ParratonMonni
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 1579
Liittynyt: 13:56, 03.04.2005
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja ParratonMonni »

Mikael kirjoitti:Myös eliöstö on paremmassa kunnossa kun ne tulevat reilusti alle vuorokauden Suomeen ja niitä ollaan vastassa Helsinki-Vantaa lentokentällä. Sieltä ne siirretään 10 minuutin matkan päässä olevaan liikkeeseen jossa ne pääsevät uimaan altaisiin mahdollisimman pian.
Saat tilaamasi eliöstön (olkoon kaloja, koralleja tms) pienen hengähdystauon jälkeen hyvässä kunnossa paikalliselta linja-autoasemalta sillä eikös Helsingin ja Kuopion (sain käsityksen, että asustat siellä) väliä ajele linjuri useamman kerran päivässä [;)].
Styrox laatikossa ne tulevat perille oikein hienosti talvellakin.

Itsesi ja eliöstön kannalta katsoisin Siniriutan olevan sinulle paljon turvallisempi vaihtoehto kuin paikallinen kauppias.
Samaa mieltä, tässä on vielä se pointti, että eliöt ovat olleet elossa ja hyvässä kunnossa Helsingitä lähtiessään, eli ostajan riskikin on hyvin pieni. Ja linnut ovat laulelleet, että itse tilatessa (tarkalla tieteellisellä nimellä) voi saada jotain ihan muuta, ja on silti velvollinen maksamaan.
JukkaV
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 3249
Liittynyt: 13:24, 06.11.2003
Akvaarioseurat: Turun akvaarioystävät
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: Tuusula ja Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja JukkaV »

Kiitos Marille vastauksesta. :)

Kannanotto: On hyvä, että näistä asioista puhutaan.
Erityiskiinnostuksen kohteena harvinaisemmat synnyttävät hammaskarpit (tällä hetkellä kääpiö-, metalli- ja sirppihammaskarppeja ja seepralimioita) ja monniset (tällä hetkellä mustaselkä-, panda-, pikku-, sihti- ja somamonnisia).
Tosina
Junior Member
Junior Member
Viestit: 158
Liittynyt: 13:45, 01.11.2005
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja Tosina »

Edellistä kommenttiani kirjoittaessa en tajunnut, että kyse oli meriveden kaloista, niitä en siis ole tilannut, vaikka tuolla väitin, että tilasivat kiltisti :roll:
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleistä keskustelua (akvaario)”