Kasvien ostoon

Kasvien hoito, ongelmat ja sisustus.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
SannaKaisa
Junior Member
Junior Member
Viestit: 76
Liittynyt: 14:52, 29.11.2004
Paikkakunta: Klaukkala

Kasvien ostoon

Viesti Kirjoittaja SannaKaisa »

Nyt pitäs kasvit valita uuteen akvaarioon, mutta kun liikkeestä hakee kasvit, tuleeko niille tehdä jotain ennen kuin ne laittaa akvaarioon?Akvaariossani ei ole vielä kaloja eikä kasvillisuutta. Olen kuullut että liikkeiden kasveista voisi saada tauteja, pitääkö paikkansa ja onko kovinkin yleistä?
Irene
Junior Member
Junior Member
Viestit: 220
Liittynyt: 16:02, 14.12.2002
Paikkakunta: Satakunta
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Irene »

Hei! Mahdollista on saada kasvien mukana jotain haitallista, jollei muuta niin kotiloiden munia ainakin :roll: Sama tulee muistaa luonnosta otettavien kasvien, materiaalin suhteen jos se on ollut kosketuksissa veteen jossa on jotakin elämää. Nyt kun akvasi on vielä ilman kaloja on ehkä turvallisempaa laittaa sinne suoraan kasvit. Kovin yleistä ei kaiketi se ole että kasvit levittäisivät kaloille haitallisia bakteereja / viruksia.
Kasvit voi käsitellä alunalla josta löydät haku toiminnolla varmasti lisää asiaa ja ohjeita sen käyttöön saa jos innostut hankkimaan sitä.

Itsellä on kyllä tuota alunaa ja on sitä tullut käytettyä mutta myös ilman käsittelyä olen kasveja laittanut akvaan eikä ole tauteja ilmennyt akvaariossani.
Mikään ei ole niin tärkeää kuin puutarhanhoito jos sekään nyt niin kovin tärkeää..
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Kasvit ja sisustus”